Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
corolla 1,3 G6
Παλιά 05-05-12, 21:22
Το avatar του χρήστη tolinio
tolinio Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: corolla g6 99
Περιοχή: θεσ/νικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 161
tolinio είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
corolla 1,3 G6

Καληππσπέρα παρέα! Ειμαι ο αποστολης ειμαι νεος στο φορουμ εχω ενα corolla g6 1,3 ΄99 ειμαι απο σαλονικα δυτικα περασα κοντα στις 4-5 ωρες διαβαζοντας ποστ υπαρχουν άπειρα. λοιπον αν θα μπορουσε καποιος να με βοηθήσει ψαχνω το κατω μερος απο τον προφυλακτηρα ειναι ενα σαν νυχακι μαυρο,επισης μπαρα θόλων και το χερουλι της πισω πορτας στο τριθυρο ολοι οι παλιατζιδες μου δωσαν ακυρο.. για τον μπροστα σκεφτομαι να βαλω και προφυλακτηρες απο ττε τους μισους, αν βρω αυτα απο εξωτερικα... μηχανικα τωρα θελω τα φωτα σας στο κορολα μου μπαινει ο κινητηρας απο το levin 20v τι μηχανικα και ηλεκτρικα μερη θα χρειαστω? και αν εχετε καποιον γνωστο στα μερη μου. δεν θελω καγκουριες
ευχαριστω προκαταβολικα

http://www.facebook.com/pages/%C...43?ref=tn_tnmn
Παλιά 05-05-12, 21:46
Το avatar του χρήστη g6_saligkaros
g6_saligkaros Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Κερατσινι
Δύναμη Σεβασμού: 232
g6_saligkaros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλως ηρθες αποστολη αρχικα!αυτο το νυχακι που ψαχνεις το δινει σχεδον δωρεαν η αντιπροσωπεια (199) ευρω και ΦΥΣΙΚΑ δεν υπαρχει πουθενα!εγω που το ψαχνω καιρο παντως,τωρα πια το χω παρει αποφαση,και κουβαλαω λεφτα πανω μου ωστε οποιον δω και το εχει να του κανω προταση και να του το παρω!ΧΑΧΑ.μπαρες θολων υπαρχουν εχουν βρει πολλα παιδια και κατα καιρους καποιος μπορει να βαλει αγγελια!οσο για το μοτερ,θες σασμαν πλεξουδα εγκεφαλο οπως και καποιες διαφορες υπαρχουν στις σωληνες του a/c..αυτα χοντρα χοντρα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-05-12, 22:00
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Καλώς ήρθες καρντάσι...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-05-12, 08:25
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλως ηρθες! για το χερουλι της πορτας που λες εδω στην Αθηνα ξερω μαγαζια με imitation πραγματα, εγω ειχα παρει το εξωτερικο χερουλι 10 ευρώ οταν η toyota ζηταγε 78!!! και στο ebay αν ψαξεις θα βρεις αν μπορεις να παρεις απο εκει.

Για το μοτερ που λες εχει μαυροκαπακο και ασημοκαπακο δεν ξερω ακριβως τις διαφορες αλλα το ενα ειναι με περισσοτερα αλογα νομιζω το μαυροκαπακο.
Επισης επειδη ειναι 4Α ο τυπος του και εχεις 4Ε θελει δηλωμα αν το βαλεις, και φυσικα θα εχεις μετα περισσοτερα τελη κυκλοφοριας, ασφαλεια κτλ. γιατι δεν σκεφτεσαι το 4EFTE που ειναι σαν το δικο σου αλλα με turbo? δεν θες με turbo? το levin μοτερ μετα δεν παιρνει και πολλα απο πειραγματα ενω ενα turbo moter ευκολα μπορεις να το ανεβασεις και να το κανεις περισσοτερα αλογα και τα σχετικα. Επισης σαν αρχικη τιμη κοστιζει φτηνοτερα απο του levin.
Tωρα για την Θεσσαλονικη εχουμε μερικα μελη που ειναι απο εκει θα πρεπει να τους βρεις να ρωτησεις, μονο από Αθηνα ξερω εγώ.
Στην αλλαγη μοτερ να υπολογιζεις και εξατμιση+καταλυτη, τα μαμα που εχεις δεν κανουν μετά! και φυσικα και αναλογες μετατροπες σε αναρτηση και φρενα αν εχεις τα μαμα, αν εχεις πισω δισκοφρενα δεν θες φρενα τουλαχιστον για τον 4EFTE που εχω εγω αρκουν, για το αλλο μοτερ δεν ξερω ισως θελει κατι καλυτερο, μπορεις σε αυτη την περιπτωση μπροστα να βαλεις διπιστονα απο το levin ή το 2λιτρο ταξι avensis.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-05-12, 09:47
Το avatar του χρήστη tolinio
tolinio Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: corolla g6 99
Περιοχή: θεσ/νικη
Δύναμη Σεβασμού: 161
tolinio είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλως σας βρηκα παιδια χεχε g6 saligkaros απο σημερα θα κουβαλαω και γω λεφτα πανω μου να το τσακωσω..νικιφορε σκεφτομαι ατμοσφαιρα για να μπορω να ακουω το τετραπατολουδω στα ψιλα και να τρελαινομαι.
τωρα αλλαγη μοτερ=αλλαγη και σασμαν και πλεξουδας και εξτρα βασεις μηχανης γιατι αν ειναι εξτρα πολλα(αν καποιος θυμαται ποσο βγηκε μια τετοια μετατροπη)καλυτερα να παρω ενα ετοιμο.. Πχ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2182183/
Παλιά 06-05-12, 10:15
Το avatar του χρήστη dimitrise111
dimitrise111 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E11 WRC REPLICA
Περιοχή: Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
Δύναμη Σεβασμού: 333
dimitrise111 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλως ορισες φιλος..........
Πρωτα απο ολα για 20v θα χρειαστεις και δηλωμα,αρα μπορεις να πας σε glanza μοτερακι...........
Το προσθετο οπως προλαληθηκε ασε καλυτερα περνεις ολοκληρο προφυλακτηρα......
Για την εξωτερικη καλυψη σου http://www.car.gr/parts/view/1436112/ βεβαια δεν εχω παρει κατι αυτο συννενοεισαι εσυ..........
Οσο για θολομπαρα,γνησια g6 ή κατι universal απο αξεσουαρ........
Διαλεγεις και περνεις...............
http://www.corollaclub.com/forums/vb...o=view&id=5505
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-05-12, 11:38
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
το χερουλι τις πισω πορτας εννοεις τον εσωτερικο διακοπτη?αν ναι τον εχω αλλα δεν στο δινω, καποια στιγμη θα αξιωθω να τον αλλαξω.

μοτερ να βαλεις 4efte, ειναι πολυ καλο

καλως ηρθες
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-05-12, 12:22
preatorian Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla G6 1ZZ
Δύναμη Σεβασμού: 208
preatorian είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Tαπεινη μου γνωμη ειναι να βρεις ενα ετοιμο αμαξι με μοτερ 4AGE μαυροκαπακο να πας με εναν καλο μηχανικο να το δεις και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
ολη η μετατροπη θα σου παει το λιγοτερο 3000ευρω,θα βαλεις ενα μοτερ απο ιαπωνια που δεν ξερεις πως το εχουνε δουλεψει οι σχιστοματηδες και αν εχουνε αλλαξει ποτε λαδια,με το που το παρεις πας κατευθειαν για αλλαγη στα τσιμουχακια βαλβιδων γιατι στανταρ θα εχουνε ξεραθει και επισης δεν ειναι ενα μοτερ που θα το πας στον πρωτο τυχοντα μηχανικο για σερβις γιατι ειναι μοτερ που θα πρεπει να το ξερει καλα ο μηχανικος.
Επισης θα πρεπει να εχεις υποψιν σου οτι αν εχεις βαρυ ποδι δεν θα καταλαβαινεις για ποτε θα αδειαζει το ντεποζιτο,εκτος αυτου το προγραμμα που εχουνε στον εγκεφαλο τους ειναι να δουλευουνε με 100+ οκτανια βενζινη οπωτε με τα νεροπληματα τα δικα μας δεν ξερω αν θα σου δωσει τα μεγιστα.
Γενικα παντος η γνωμη μου ειναι οτι παρεις παρτο ετοιμο και δηλωμενο γιατι εχουνε αγριεψει τα πραγματα και αν τυχον σου ανοιξουνε καπο και δουνε 1600 μοτερ απλα την εβαψες.

Υ.Γ ριξε μια ματια και στο car.gr υπαρχουνε και TS με 6000ευρω και κατω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-05-12, 15:01
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Συμφωνω και εγω να παρεις ενα ετοιμο!!!! αν δεν εχεις τα αλλα περιφερειακα που σου ειπα δλδ φρενα και αναρτηση, θες και εμφανιση, τοτε βρισκεις και ετοιμο!!! πριν λιγο καιρο και εδω στο forum πουλαγαν καλα αμαξια! και θα βγαλεις και απο το δικο σου οσα χρηματα πιασει, ειναι πολυ ποιο συμφερουσα λυση! σκεψου το σοβαρα....
δες εδω πχ αλλα με 4EFTE http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2419567/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2247641/
και οπως το θες!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-05-12, 18:42
aliengoa Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 254
aliengoa είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλώς ήρθες. Με γειά το Corolla.
Kανόνισε να έρθεις σε μια συνάντηση μας να δεις κάποια αμάξια και να πάρεις ιδέες ή να μάθεις τί προβλήματα αντιμετώπισε ο καθένας μας όταν έκανε την μετατροπή.
Εγώ το πήρα έτοιμο το αμάξι δλδ με τον τούρμπο κινητήρα 4E-FTE. Το έκανα για να γλιτώσω το μπλέξιμο που αναφέρεις. Πίστεψέ με αξίζει περισσότερο αν το κάνεις - ξεκινήσεις εσύ παρά αν το πάρεις έτοιμο γιατί σίγουρα δεν θα είναι ακριβώς όπως το θέλεις εσύ και δεν θα ξέρεις τί προβλήματα έβγαλε και πώς τα αντιμετώπισε.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tolinio Εμφάνιση μηνυμάτων
σκεφτομαι ατμοσφαιρα για να μπορω να ακουω το τετραπατολουδω στα ψιλα και να τρελαινομαι.
Αφού σε τρελένει ο ήχος του ατμοσφαιρικού και όχι της σκάστρας κάνε αυτό που σου αρέσει και ασε εμάς να σου λέμε για το τουρμπο
Αλλα να ξέρεις οτι ειδικά ο 4EFTE "δυναμώνει" πολύ πιο εύκολα αποτι ο ατμοσφαιρικός 20v
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,17450905 seconds (82,94% PHP - 17,06% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:23.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com