Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ Μαλώστε, διαφωνίστε όσο θέλετε!!!!!! |
 |
|
 |
|
 |

27-02-12, 13:05
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από george1973
Πρώτον το 205 δεν έχει μαμά πίεση 0,6.Δευτέρων ποιος σου είπε ότι είμαι μαμά?ξανά άρχισες τα καλά τα περσινά,αν θες να δοκιμάσεις το αμάξι σου καλός,αν δεν θες πάλι καλός.τώρα αυτός έπαιζε με πίεση ο άλλος δεν είναι μαμά,αυτός είναι πιο ελαφρείς......δικαιολογίες...το κακό είναι ότι εμείς αν τρέξουμε θα το κάνουμε για το χαβά μας,εσύ τρελένεσαι όμως Νίκο,να σε ρωτήσω κάτι,Αντε τρέξαμε κ σε πέρασα η με πέρασες,έγινε κάτι..?
|
φιλε βγαλε τουρμπινα και πηγαιντετον ατμοσφαιρικοι...και τοτε δικαιολογια θα βρει ξερεις τι θα πει ε? απο υα 87,9 χμ εως τα 93,2 ημουν μπροστα μετα μαζεψε το σταρλετ για καποιο ανεξηγητο λογο...νικο συγνωμη αλλα ξαναεμφανιζεσαι και του λεσ να ριξει και πιεση για να δεις τι? καλη σαρακοστη η αληθεια ειναι οτι μας ελειψες εισαι το καλυτερο αλατοπιπερο του φορουμ..καλη σαρακοστη νικολαααααα
 |
|
 |

27-02-12, 13:16
|
 |
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
βασιλη αν εχει 0,6 πιεση του Πανου το αυτ/το ειναι 262 αλογα αλλιως ειναι 307,5 τα ιδιο ειναι?(υπενθημιζω οτι το δικο μου εβγαλε 308 και ηταν το δυνατοτερο σε εκεινo το dynoday)
γιωργο κανενα προβλημα αν χασω αν κερδισω το θεμα ειναι ο αλλος να λεει την αληθεια. αν εσυ εχεις πιεση 0,5 βγαζεις 217 αλογα αν εχεις 0,8 εχεις 247 το ιδιο ειναι ? οχι
απλος πιστευω οτι το αυτ/το μου ειναι πιο γρηγορο απο οποιαδηποτε καροτσα τογιοτα που φοραει οποιοδηποτε μοτερ 3sgte μαμα και θελω να δω οτι εχω δικιο η αδικο (καταλαβες παντελη)
αν σου λεω το δικο μου ειναι μαμα και εχω μονο ενα ιντερκουλερ και βγαζω 215 και εσυ εχεις μαμα πιεση στο αυτ/το σου 217 αλογα εγω εχω ομως 330 αλογα με αλλη τουρμπινα και πιεση 1,7 δεν θα το θεωρισεις πουστι@ θα βγαλεις τα σωστα συμπερασματα?
αφου τον χαβα μας κανουμε γιατι να λεμε ψεματα?
(πολυ ωρα μιλησα σοβαρα τι επαθα μεγαλωνω ρε γαμωτο)
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|

27-02-12, 14:36
|
 |
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
καλά παίξτε παίξτε!
θα φάτε όλοι από μια κάρτα από τους mod
που είστε καράofftopic και θα είναι όλη δική σας!
χα χα χα!!!!
το θέμα είναι η νέα δημιουργία του Μακατού
και όχι το ποιος έχει το γρηγορότερο τουρμποκίνητο.
ρε χρήστο βάλε μια τάξη στους τουρμποκέφαλους.
καλά λέμε ότι δε βγάζεις άκρη μαζί τους.
σφίγγουν και ξεσφίγγουν μια βίδα και ανεβοκατεβάζουν
τα άλογα και δεν τους βρίσκεις πουθενά.
πότε θα τα βρείτε με τους εαυτούς σας και θα πείτε:
είμαι ο ...... και είμαι καλά. δουλεύω τόση πίεση εδώ και
τόσους μήνες δίχως προβλήματα και έχω τόσα άλογα.
θα πρέπει να σας στείλουμε για απεξάρτηση από τη μάστιγα
της πίεσης που εδώ και καιρό τρώει κορμούς και καπάκια.
χα χα χα!!!!!!!!

27-02-12, 14:43
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Νικο γιατι δεν συγκρινεις ενα 1,8Τ μαμα με ενα 3sgte μαμα?Ξερεις οτι δεν υπαρχει επαφη καμια πιστευω γιαυτο και θες να συγκρινεις ενα μοτερ εργοστασιακο με το δικο σου.
Σκεψου οτι το εχεις φτιαγμενο εχεις ξυφυγει απο το πρωτο σταδιο και μιλαμε τωρα για ενα 0,25bar που ενδεχομενος να σηκωνουν παραπανω τα παιδια..
Υ.Γ.
Εισαι τυχερος δεν ηρθα στο dynoday να σου ριξω 20 αλογα στο κεφαλι να δω τι θα ελεγες!!

27-02-12, 14:49
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Έτσι συνεχίστε το off topic...
Nα υπενθυμίσω ότι υπάρχει θέμα "διαξιφισμοί", για να μαλώσετε και να δείτε ποιός την έχει μεγαλύτερη...Την πίεση...
Όλη αυτή η συζήτηση του τύπου "έλα, να σε περάσω, και εγώ είμαι μαμά, και εσύ δεν είσαι μαμά", πιστεύω κουράζει...
Και επί της ουσίας δεν εξυπηρετεί και κάτι...
|

27-02-12, 15:44
|
 |
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
παμε στους διαξιφισμους για να σου εξηγισω γιατι εδω ειμαστε εκτος θεματος και εχουν δικιο τα παιδια
(2ρη ωριμη απαντιση σε μια μερα ανυσηχω...)
βασιλη ξεκινατο εσυ γιατι δεν το βρεισκω
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
 |
|
 |

27-02-12, 20:17
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λάρισα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579
βασιλη αν εχει 0,6 πιεση του Πανου το αυτ/το ειναι 262 αλογα αλλιως ειναι 307,5 τα ιδιο ειναι?(υπενθημιζω οτι το δικο μου εβγαλε 308 και ηταν το δυνατοτερο σε εκεινo το dynoday)
γιωργο κανενα προβλημα αν χασω αν κερδισω το θεμα ειναι ο αλλος να λεει την αληθεια. αν εσυ εχεις πιεση 0,5 βγαζεις 217 αλογα αν εχεις 0,8 εχεις 247 το ιδιο ειναι ? οχι
απλος πιστευω οτι το αυτ/το μου ειναι πιο γρηγορο απο οποιαδηποτε καροτσα τογιοτα που φοραει οποιοδηποτε μοτερ 3sgte μαμα και θελω να δω οτι εχω δικιο η αδικο (καταλαβες παντελη)
αν σου λεω το δικο μου ειναι μαμα και εχω μονο ενα ιντερκουλερ και βγαζω 215 και εσυ εχεις μαμα πιεση στο αυτ/το σου 217 αλογα εγω εχω ομως 330 αλογα με αλλη τουρμπινα και πιεση 1,7 δεν θα το θεωρισεις πουστι@ θα βγαλεις τα σωστα συμπερασματα?
αφου τον χαβα μας κανουμε γιατι να λεμε ψεματα?
(πολυ ωρα μιλησα σοβαρα τι επαθα μεγαλωνω ρε γαμωτο)
|
τι λες ρε χάπια παίρνεις,ποιος σου είπε ότι με 0,6 το st-215 βγάζει 262 άλογα...το έχεις χαμένο...?
λοιπών για μαθαίνεις,το 205 βγάζει 250 άλογα με πίεση 0,8 κ over 1 μπαρ,το ίδιο κ το 215,βγάζει 255 άλογα με 0,8 κ over 1 μπαρ,τώρα πως βγάλατε 308 άλογα με μια 28άρα κ 1,3 πίεση αυτό θα το δεις στο δρόμο με το δικό μου που έχω μέταλα κ 1,4 πίεση με μαμά τούρμπο,κ πίστεψε με 300 άλογα δεν έδειξε το δυναμόμετρο άρα μ'έχεις για πλάκα Νίκο....Για να δούμε......
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou
Έτσι συνεχίστε το off topic...
Nα υπενθυμίσω ότι υπάρχει θέμα "διαξιφισμοί", για να μαλώσετε και να δείτε ποιός την έχει μεγαλύτερη...Την πίεση...
Όλη αυτή η συζήτηση του τύπου "έλα, να σε περάσω, και εγώ είμαι μαμά, και εσύ δεν είσαι μαμά", πιστεύω κουράζει...
Και επί της ουσίας δεν εξυπηρετεί και κάτι...
|
ξανά πες τα.....!!!!!!δεν αλλάζει πότε....πιστεύω το κάνει εσκεμμένα......!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
Νικο γιατι δεν συγκρινεις ενα 1,8Τ μαμα με ενα 3sgte μαμα?Ξερεις οτι δεν υπαρχει επαφη καμια πιστευω γιαυτο και θες να συγκρινεις ενα μοτερ εργοστασιακο με το δικο σου.
Σκεψου οτι το εχεις φτιαγμενο εχεις ξυφυγει απο το πρωτο σταδιο και μιλαμε τωρα για ενα 0,25bar που ενδεχομενος να σηκωνουν παραπανω τα παιδια..
Υ.Γ.
Εισαι τυχερος δεν ηρθα στο dynoday να σου ριξω 20 αλογα στο κεφαλι να δω τι θα ελεγες!!
|
Γιατί είναι απλό,το ένα έχει 150 άλογα το άλλο έχει 250,άσε την ροπή πάμε αλλού μετά.........
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579
παμε στους διαξιφισμους για να σου εξηγισω γιατι εδω ειμαστε εκτος θεματος και εχουν δικιο τα παιδια
(2ρη ωριμη απαντιση σε μια μερα ανυσηχω...)
βασιλη ξεκινατο εσυ γιατι δεν το βρεισκω
|
άσε της 10 καρότσες στο τάπερ κ βάλε καμιά κόντρα της προκοπής για να δοκιμάσεις το αμάξι σου Νίκο.εγώ 300 άλογα δεν έχω στο δυναμόμετρο για να σε δω το πάσχα με τα 308........κ αυτή την φορά δεν έχει 0,6 κ μαμά πίεση,εσύ έχεις χαρτί 308 άλογα,εγώ έχω χαρτί 270 άλογα,για να δούμε.....

27-02-12, 21:05
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Λοιπόν, τα έχουμε πει άπειρες φορές, εδώ δεν είναι παιδική χαρά. Και ούτε χώρος για να κανονίζετε συναντήσεις για την επίλυση των διαφορών σας. Τηλέφωνα υπάρχουν, όπως και τα ανάλογα sites, εφόσον θέλετε να το κάνετε μέσω Internet.
Επίσης, george1973 σε παρακαλώ να μη κάνεις επαναλαμβανόμενα posts, μπορείς να πατήσεις το edit και να προσθέσεις ο,τι άλλο θες. Σου συγχώνευσα τα προηγούμενα.
Τέλος θα μεταφέρω τα άσχετα θέματα στους διαξιφισμούς και συνεχίστε εκεί, σεβόμενοι τους κανόνες και τους όρους του forum...
|
 |

27-02-12, 23:33
|
 |
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
Εχεις κολλησει με αυτο το θεμα..
Το πολυ εως 0,9 να σηκωσε και ο πανος γιατι θελεις εγκεφαλο για παραπανω..
|
απο το βασικο κολλημα του μυαλου του προσπαθει να κανει εικασια γιαρις με κορολα για να δει τι πιεση δουλευα πριν ενα χρονο που ακομα και σημερα δεν ειναι καν σιγουρος συμφωνα με το πιο πανω μηνυμα. βατιλι πιστευεις οτι θα ρισκαριζα το διαμαντακι μου να το εκτονωσω για ενα αουδι α4?
με καποια εβο στο δρομο ναι.... αξιζε να το εκτονωσω και μ αποζημιωσε...
μη βιαζεσαι να μιλας.κι ομως δεν υπαρχει κοφτης πιεσης.ολα τα σωληνικα τα πεταξα στα σκουπιδια.
εχω σηκωσει μεχρι 1.5
γιωργο1973 σε τρωει ο κωλος σου να αρχισεις τα χαπια? η πας γυρευοντας να βρεις ψυχιατρο? καλυτερα μην ασχοληθεις γιατι θα σου ανοιξουν τα σφαλιστικα του κρανιου σου...
ο τυπος εχει τρελανει 2-3 φορουμ και θα κολωσει σε σενα νομιζεις?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 28-02-12 στις 00:10.
|

27-02-12, 23:49
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παααννοοο σε μενα μιλας προσεχε!
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,25092292 seconds (83,59% PHP - 16,41% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:14. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|