Εχω δει starlet glanza με ct9 και ειχε βγαλει κοντα στα 200 αλογα! 190+ αν θυμαμαι καλα! αλλα ειχε πολλα πραγματα επανω και η πιεση στην ct9 εντελως οριακα! καθαρα για να γλιτωσει καποιος απο κοστος αλλα δεν εχει αξιοπιστια ετσι! εγω στο δικο μου επειδη το χρησιμοποιω το αμαξι καθημερινα και για ταξιδια σε νησια κτλ το Καλοκαιρι δεν θελω ουτε να καιει τα κερατα μου, ουτε και να μην εχω 100% αξιοπιστια, ετσι εκτος εξατμιση-φιλτρο δεν ακουμπαω τπτ και μαμα πιεση και μαμα τουρμπινα. Παντως δε νομιζω πως με την ct9 παει πανω απο 1bar με over 1.1 μετα θα σπασει και για το μοτερ θελει σφυριλατα πανω απο 0.9 απο οτι εχω δει και εχω ακουσει δεν αντεχει πολλα πολλα. Ολα εξαρτωνται απο τι τουρμπινα εχουμε και σε τι πιεση δουλευουμε, επισης ο αλλος που ειπα πριν ειχε σκετο σωληνα χωρις καταλυτη! ο καταλυτης κοβει αρκετά, εκτος αν τα σκασουμε χοντρα για κανεναν αγωνιστικου τυπου!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS SPEED
Ωραιος..παντα αγρατζουνιστος..το τιμονακι ολα τα λεφτα αλλα δεν επρεπε να βαλεις χωρις αεροσακο..!!
|
και εγω τον εχω αφαιρεσει! εβγαλε προβλημα ο εγκεφαλος και μου ειπαν πως δεν δουλευει! αυτα τα σπορ τιμονακια ειναι πολυ ποιο ομορφα απο τα μαμισια! τουλαχιστον της απλης corollas!
Το θεμα ειχε ανοιχτει εδώ αρχικά :
http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=22196&page=3
γιατι τα γραφουμε στο ασχετο στο θεμα με τις φωτος αυτα?