Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-08-11, 11:10
Το avatar του χρήστη tom ks
tom ks Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla G6 vvt-i
Περιοχή: Ιωαννινα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 206
tom ks είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελικά τα κομπιάσματα που λέτε βρήκατε από τι ήταν? μου είχε τύχει αυτό στο starlet ep82 με μοτερ 2Ε-Ε και έβαλα ετσι κι αλλιώς το 4E-FTE και δεν εμαθα ποτε τι ήταν, και μετά στην corolla με το μαμα μοτερ 4E-FE παλι μετά που την αγορασα το εκανε και ειχα το 4Ε-FTE απο το σταρλετ να το βαλω πανω και παλι δεν εμαθα τι ήταν! εχω μεινει με την απορία τελικά! πάντως μου ειχαν πει για καθαρισμα μπεκ! οτι ήταν δλδ βουλωμένα και δεν ψέκαζαν καλα και εκαναν διακοπες.
εμενα Νικηφορε εφταιγε ο λ τον αλλαξα κ τωρα κομπλε..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 11:18
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Α! μπορεί ναι δεν ειχα την ευκαιρια να το μαθω γιατί μετά αλλαχτηκε και η εξάτμιση και στα 2 αμάξια και ο λαμδα ειναι του 4E-FTE. Μπορω να πω μονο πως στο σταρλετ οταν ξηλώθηκε η εξάτμιση ο μαμα καταλύτης που ηταν κεραμικος ηταν μέσα κομμάτια!!! μπορεί να ήταν απο αυτό?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 11:24
tom ks Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Α! μπορεί ναι δεν ειχα την ευκαιρια να το μαθω γιατί μετά αλλαχτηκε και η εξάτμιση και στα 2 αμάξια και ο λαμδα ειναι του 4E-FTE. Μπορω να πω μονο πως στο σταρλετ οταν ξηλώθηκε η εξάτμιση ο μαμα καταλύτης που ηταν κεραμικος ηταν μέσα κομμάτια!!! μπορεί να ήταν απο αυτό?
οχι δεν νομιζω οτι εφταιγε ο καταλυτης. αν φταιει ο καταλυτης δεν θα κανει κομπιασματα αλλα δεν θα τραβαει το αμαξι. τωρα αν βγαλεις τον καταλυτη θα εχεις θεμα με τους λ. νικηφορε αυτο το μοτερ ποσους λ εχει? κ που τους ειχε στο σταρλετ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 15:01
NikiforosGT Offline:
Moderator

Στο 4e-fte τουλάχιστον στο δικό μου καταλυτη ειχε εναν πριν και εναν μετά. Ομως οταν μπει στο σταρλετ τοτε αφηνουν μονο τον πανω. Ο μαμα καταλυτης ειναι διπλα στην τουρμπινα και ειναι και downpipe, ετσι επειδη βρισκει στην γεφυρα στις corolles 101/111 ποτε δεν μπαινει και παντα βαζουμε χειροποιητο downpipe και καταλυτη κλασικα απο κατω. Οποτε και παλι ενας λαμβδα υπάρχει. Μερικοι λεγανε πως ο δευτερος ειναι αισθητηρας για πυρομετρο, δεν εχω ιδεα τι ισχυει, παντως με εναν λαμδα ειναι μια χαρα και εβγαζε καρτα καυσαεριων αψογη.
http://www.toysauto.co.uk/images/b3_1_b3.JPG
σε αυτη την φωτο φαινεται πως μπαινει συνηθως στα downpipe και ετσι ηταν στο σταρλετ μου : http://i180.photobucket.com/albums/x...Downpipeon.jpg

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 25-08-11 στις 15:10.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 17:28
tom ks Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Στο 4e-fte τουλάχιστον στο δικό μου καταλυτη ειχε εναν πριν και εναν μετά. Ομως οταν μπει στο σταρλετ τοτε αφηνουν μονο τον πανω. Ο μαμα καταλυτης ειναι διπλα στην τουρμπινα και ειναι και downpipe, ετσι επειδη βρισκει στην γεφυρα στις corolles 101/111 ποτε δεν μπαινει και παντα βαζουμε χειροποιητο downpipe και καταλυτη κλασικα απο κατω. Οποτε και παλι ενας λαμβδα υπάρχει. Μερικοι λεγανε πως ο δευτερος ειναι αισθητηρας για πυρομετρο, δεν εχω ιδεα τι ισχυει, παντως με εναν λαμδα ειναι μια χαρα και εβγαζε καρτα καυσαεριων αψογη.
http://www.toysauto.co.uk/images/b3_1_b3.JPG
σε αυτη την φωτο φαινεται πως μπαινει συνηθως στα downpipe και ετσι ηταν στο σταρλετ μου : http://i180.photobucket.com/albums/x...Downpipeon.jpg
το starlet GT ποσους λ ειχε? οχι το δικο σου η καποιο που ειναι μετροπη. με ποσους εβγαινε απο το εργοστασιο?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 17:59
NikiforosGT Offline:
Moderator

Αυτο σου λεω δεν ξερω!!! εμενα ο μαμα καταλυτης ειχε κατι σαν λαμδα και μετα τον καταλυτη ποιο χαμηλα, αλλα μερικοι λενε πως ηταν αισθητηρας σαν αναμονη δλδ για πυρομετρο! δεν ξερω τι ηταν, ποτε δεν το εχω δει συνδεδεμενο! ολα στην Ελλαδα μετατροπες ειναι!!! starlet gt, starlet turbo και starlet glanza ποτε δεν ηρθαν!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 18:52
tom ks Offline:
Κυριλέ Μέλος

δεν μπορεις να βρεις πουθενα ποσους εχει? γτ αν ειχε 2 κ η μετατροπη μετα εχει εναν τοτε μπορει να εχεις θεμα. εκτος λογικα αν εχεις αγραφο εγκεφαλο κτλ μου αλλαζει το θεμα μετα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 19:30
NikiforosGT Offline:
Moderator

LOL ρε συ! απο το 2003 εχω το μοτερ αυτο με εναν! και ολες οι μετατροπες που εχω δει σε Ελλαδα και εξωτερικο (σε forums) απο εναν εχουν!!! για αλλο λογο υπηρχε το δευτερο δεν εχει καμια σχεση! και τα προβληματα που ειπα πριν ηταν αν δεν το καταλαβες στα ΠΑΛΙΑ μου μοτερ!!!! οχι σε αυτο που εχω τωρα!!!! αφου το ειπα απο την αρχη! μαλλον δεν το κατάλαβες!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 22:22
tom ks Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
LOL ρε συ! απο το 2003 εχω το μοτερ αυτο με εναν! και ολες οι μετατροπες που εχω δει σε Ελλαδα και εξωτερικο (σε forums) απο εναν εχουν!!! για αλλο λογο υπηρχε το δευτερο δεν εχει καμια σχεση! και τα προβληματα που ειπα πριν ηταν αν δεν το καταλαβες στα ΠΑΛΙΑ μου μοτερ!!!! οχι σε αυτο που εχω τωρα!!!! αφου το ειπα απο την αρχη! μαλλον δεν το κατάλαβες!
sorry νικηφορε! γραψε ακυρο.. λαθος καταλαβα..
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
καθαρισμος η οχι? basilakiscorolla TOYOTA COROLLA E 12 19 18-09-14 15:38
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ INJECTION stamoulis21 TOYOTA COROLLA E 12 9 26-10-11 00:28
Καθαρισμος Κινητηρα Anonymous SUPPORT 27 05-06-11 20:53
Καθαρισμος MAF Sensor keichi TOYOTA COROLLA 111(G6) 19 08-06-10 09:42
εβαλα μπεκ(κρεμ χρωμα) απο 4AFE του 97' στην θεση των (γκρι χρωμα)μπεκ του ΑΕ92 4ΑFE SavvasKE35 TOYOTA COROLLA E*90 6 22-05-07 18:31

Page generated in 0,16245604 seconds (80,17% PHP - 19,83% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:07.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com