Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Crazy_vision
παιδια πριν κανετε οτιδηποτε να αναφερθει οτι
1)μπορει να καψετε τη κονσολα αν φορτωσετε λαθος CFW και patch αναλογα με την εκδοση της κονσολας σας...επισης δεν θα μπορειτε να κανετe update το καινουριο firmware μεσω του ιντερνετ καθως και παλι υπαρχει πιθανοτητα brick(δλδ καψιμο της κονσολας).
2)υπαρχει περιπτωση να φατε BAN απο το PSN(μαλλον κατα 99% πιθανον) και να μη μπορειτε να παιξετε online.
οποτε για εμενα απλα ψαξτε το λιγακι
|
σας τα ελεγα χθες παιδια...επειδη το ολο θεμα με τη πειρατεια ειναι γιατι ουσιαστικα μερικοι δεν εχουμε να διαθεσουμε 60 και 70 ευρω για παιχνιδια,
μια λυση ειναι με 10 ευρω το SEVEN νοικιαζει παιχνιδια και τα κρατας οσο θελεις για 1 μηνα...αλλιως καιτε τις κονσολες σας και πατε για ανακατασκευη με 150 ευρω
τα σπασιματα αυτα θα φανουν σε βαθος χρονου...δεν ειναι για τους περισσοτερους που πληρωσαν μια μικρη περιουσια για να το αποκτησουν.ειδικα για το PS3 που η τιμη του δεν εχει πεσει σχεδον καθολου απο τη πρωτη μερα παραγωγης του δεν αξιζει να κανεις τετοια πατατα(οταν μιλαμε για ενα μηχανημα ειδικα το Slim των 309 ευρω στη καλυτερη περιπτωση)...το μηχανημα σχεδιαστηκε για να παιζει bluray τα οποια δεν αντιγραφονται...οποιαδηποτε παρεμβολη στο hardware μπορει να δημιουργησει προβλημα...
εγω τετοια μαπα δεν κανω ειδικα οταν εχω καει με jailbreak του Iphone2g(το οποιο μου κολλησε στο jailbreak και δεν φορτωνε ουτε παλιο ουτε νεο λειτουργικο...και πηγε για πεταμα).