Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
Playstation 3 Hacked |
|
20-01-11, 05:21
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Playstation 3 Hacked
Εδω και λίγες μέρες έχει γίνει χαμός στα διάφορα φόρουμ και ο λόγος δεν είναι άλλος απο το ολοκληρωτικό σπάσιμο(καιροσ ηταν)της αγαπημένης μας κονσολας.πλέον πολυ εύκολα και γρήγορα μπορούμε να κεταβαζουνε η να νοικιαζουμε παιχνίδια και να τα περνάμε μέσα στον σκληρό δίσκο του μηχανήματος η σε έναν εξωτερικό USB.
Η αρχή έγινε απο τον Geohot (μαλλον γιατι δεβ τον προσελαβε η sony λεγεται)ο οποίος κατάφερε και βρήκε τον αλγοριθμο του Master key του μηχανήματος και δίνοντας το στην δημοσιότητα πέσανε όλοι πάνω του και βγάλαμε unofficial firmwares η αλλιώς custom firmwares επιτρέποντας μας να κάνουνε το μηχάνημα ότι εμείς θελουμε.
Ήδη έχω νοικιάσει 5 παιχνίδια μεταξύ αυτόν και το gran turismo 5 και τα παίζω απο τον σκληρό αφού τα επέστρεψα μετα απο 3 ώρες
Υ.Γ έχω αναλυτικά άρθρα όπως και ότι αρχείο χρειαστεί τα οποία πρόθυμα μπορώ να δώσω(αν φυσικά επιτραπει απο τους Admins)είτε μέσω π.μ
|
|
|
|
20-01-11, 06:44
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx
Εδω και λίγες μέρες έχει γίνει χαμός στα διάφορα φόρουμ και ο λόγος δεν είναι άλλος απο το ολοκληρωτικό σπάσιμο(καιροσ ηταν)της αγαπημένης μας κονσολας.πλέον πολυ εύκολα και γρήγορα μπορούμε να κεταβαζουνε η να νοικιαζουμε παιχνίδια και να τα περνάμε μέσα στον σκληρό δίσκο του μηχανήματος η σε έναν εξωτερικό USB.
Η αρχή έγινε απο τον Geohot (μαλλον γιατι δεβ τον προσελαβε η sony λεγεται)ο οποίος κατάφερε και βρήκε τον αλγοριθμο του Master key του μηχανήματος και δίνοντας το στην δημοσιότητα πέσανε όλοι πάνω του και βγάλαμε unofficial firmwares η αλλιώς custom firmwares επιτρέποντας μας να κάνουνε το μηχάνημα ότι εμείς θελουμε.
Ήδη έχω νοικιάσει 5 παιχνίδια μεταξύ αυτόν και το gran turismo 5 και τα παίζω απο τον σκληρό αφού τα επέστρεψα μετα απο 3 ώρες
Υ.Γ έχω αναλυτικά άρθρα όπως και ότι αρχείο χρειαστεί τα οποία πρόθυμα μπορώ να δώσω(αν φυσικά επιτραπει απο τους Admins)είτε μέσω π.μ
|
μπορείς να δώσεις .....................να το κάνουμε και εμείς?
|
20-01-11, 07:30
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
Παιδιά βολεύει αφάνταστα να ανεβασω το άρθρο εδω αλλα καλύτερα είναι να πάρω έγκριση απο κάποιον admin για να το κάνω για πολλούς και ευνόητους λόγους.αν το αίτημα δεν γίνει δεκτό ευχαρίστως με email να σας τα δώσω όλα.
Αν μπορεί κάποιος admin-mod ας μας πει.
Υ.Γ στο Gran Turismo 5 δεν έχει υγραεριοκινητα ρε γαμωτο
|
20-01-11, 09:06
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Δεν το προτείνω να ανεβάσεις τον οδηγό, ο οποίος παραπέμπει σε πειρατεία. Αν μπορείς όμως στείλτον μου με ένα πμ γιατί ενδιαφέρεται ο κολλητός μου.
|
20-01-11, 09:26
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas
Δεν το προτείνω να ανεβάσεις τον οδηγό, ο οποίος παραπέμπει σε πειρατεία. Αν μπορείς όμως στείλτον μου με ένα πμ γιατί ενδιαφέρεται ο κολλητός μου.
|
Kαι εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
20-01-11, 11:03
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas
|
Σε καμοια περιπτωση ο οδηγος δεν απευθυνεται για πειρατεια.μιλαμε για παιχνιδια τα οποια κατεχουμε νομιμα και απλα θελουμε να τα αντιγραψουμε στον σκληρο για να μην φθειρονται τα δισκακια μας.
UPDATE...ετοιμαζω τον οδηγο οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ.δεν χρειαζομαι email γιατι ολα ειναι link και ολα τα αλλα τα γραφω αναλυτικα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη davarisx : 20-01-11 στις 11:39.
|
20-01-11, 11:38
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Μπορείτε να μπείτε στο pspgr.net
Έχει αρκετούς οδηγούς για όλες τις κονσόλες και για το PS3.
Τον βρήκα εκεί τον οδηγό χθές που λέει ο φίλος παραπάνω αλλά ακόμα το σκέφτομαι να περάσω το CFW..μην γίνει καμιά στραβή!Θα περιμένω μερικές μέρες να δω πως θα εξελιχθεί το πράγμα!
|
20-01-11, 11:51
|
|
|
|
Περιοχή:
Πατρα
|
|
παιδια πριν κανετε οτιδηποτε να αναφερθει οτι
1)μπορει να καψετε τη κονσολα αν φορτωσετε λαθος CFW και patch αναλογα με την εκδοση της κονσολας σας...επισης δεν θα μπορειτε να κανετe update το καινουριο firmware μεσω του ιντερνετ καθως και παλι υπαρχει πιθανοτητα brick(δλδ καψιμο της κονσολας).
2)υπαρχει περιπτωση να φατε BAN απο το PSN(μαλλον κατα 99% πιθανον) και να μη μπορειτε να παιξετε online.
οποτε για εμενα απλα ψαξτε το λιγακι
|
20-01-11, 12:15
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
το τελευταιο Custom firmware που εχει βγει το οποιο εχω και ανεβαζω ειναι το καλυτερο και με 0 προβληματα να εχουνε αναφερθει σε σχεση με προηγουμενο που 5 στις 10 κονσολες τα κλανανε.και βεβαια ειναι για ολες τις κονσολες.Φυσικα θα ανεβασω αυτα που δουλευω εγω και που οπως γραφουνε ολοι δεν ειχανε κανενα προβλημα.
Βεβαια κανεις δεν δινει εγγυηση σε τετοια πραγματα να ειμαι ειλικρινης.
οσο για το PSN που εγραψε καποιος φιλος παιζεις κανονικοτα online και μαλιστα το Red Dead Redemtion το εχω σκισει.στο συστημα η πειραγμενη εκδοση φαινεται σαν μαμα 3.55 και αφου πλεον το ρημαξανε οριστικα το μηχανημα μια ζωη θα εχουμε custom firmware κατι αντιστοιχο με το PSP δυλαδη.
Υ.Γ η version που ανεβαζω ειναι πατσαρισμενη ετοιμη.
|
|
|
|
21-01-11, 09:56
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Διάβασα αυτό.
Οι πρόσφατες εξελίξεις στην «underground σκηνή» του Playstation 3 μάλλον κατάφεραν να… παράσχουν απλόχερα γέλιο στους υπεύθυνους της Sony, με αισιόδοξους... πειρατές να "καίνε" τις κονσόλες τους τη μία πίσω από την άλλη!
Μόλις χθες, ο developer Waninkoko, γνωστός και από τα «δημιουργήματα του» στο Wii της Nintendo, διέθεσε ένα «πειραγμένο» firmware για την κονσόλα της Sony, Playstation 3, το οποίο υποτίθεται πως θα επέτρεπε την εύκολη αναπαραγωγή πειρατικών αντιγράφων σε αυτήν. Αποτέλεσμα; Σχεδόν μια στις τρεις κονσόλες όπου «εφαρμόστηκε», κατεστραμμένη πέρα από κάθε δυνατότητα ανάκτησης, ενώ άλλοι χρήστες –στους οποίους υποτίθεται πως «δούλεψε κανονικά»- να αναφέρουν περιστασιακά προβλήματα απώλειας του WiFi, ολική απενεργοποίηση των θυρών USB της κονσόλας κ.λπ. Και αυτά ενώ αντικειμενικά δεν υπάρχει τρόπος «να παίζουν κόπιες» στα «νέα, τροποποιημένα firmwares» - με άλλα λόγια, αρκετοί έχουν ήδη… θυσιάσει την κονσόλα τους για την πιθανότητα «να παίξουν κόπιες», χωρίς να… μπορέσουν να τρέξουν ούτε μια!
Ο ίδιος ο George Hotz και η ομάδα fail0verflow, που θεωρητικά «άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου» όσον αφορά στις τροποποιήσεις του firmware του Playstation 3, είχαν δηλώσει εξαρχής πως δεν θα υποστήριζαν την οποιαδήποτε προσπάθεια να παίξει κανείς παράνομα αντίτυπα σε αυτό, ενώ είχαν προειδοποιήσει πως επεμβάσεις σαν αυτές που επιχείρησε ο Waninkoko ήταν άκρως επικίνδυνες και δεν θα τις συνιστούσαν σε κανέναν. Μερικοί, από ότι φαίνεται… «έμαθαν το μάθημα τους» με «τον δύσκολο τρόπο». Έναν «τρόπο» που θα τους κοστίσει όσο «άλλη μια κονσόλα», αφού μόλις κατέστρεψαν αυτή που είχαν, παράλληλα χάνοντας την εγγύηση τους (εξαιτίας της «ανεπίσημης τροποποίησης της»).
Η όλη υπόθεση, όπως πολύ σωστά σχολίασε ένας απλός χρήστης σε site σχετικά με τις εξελίξεις στο χώρο του homebrew για το PS3, μάλλον είναι… αστεία: «Η Sony μπορεί να αφήσει τους πειρατές να προσπαθούν να τρέξουν πειρατικά αντίγραφα – δεν χρειάζεται να ανησυχεί. Κατά 99% θα… κάψουν μόνοι τους τις κονσόλες τους, οπότε και δεν θα χρειάζεται να… ξοδευτεί η ίδια για να λάβει αντίμετρα»!
http://www.pcw.gr/Article/Gaming/Whe.../241-5529.html
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17299795 seconds (81,73% PHP - 18,27% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:47. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|