Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
06-02-10, 00:41
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη (Σπουδές) - Αθήνα (Σεπόλια)
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Α ρε Παπαδόπουλος που σας χρειάζεται!!!
|
|
|
|
06-02-10, 00:59
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Εγω δεν μλαω για οσους μπηκαν στη χωρα με το ετσι θελω και αυτα τα ατομα δεν πρεπει να εχουν το δικαιωμα της δωρεαν εκπαιδευσης και κανενα αλλο δικαιωμα. Η χωρα ειναι ξεφραγο αμπελι αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα που καλυτερα να μην πιασουμε γιατι δεν οδηγει πουθενα.
Το θεμα με τα θρησκευτικα για εμενα ειναι οτι διδασκουν πως ο χριστιανισμος ειναι ο καλυτερος και αλλα τετοια και για 12 χρονια μαθαιναμε μονο αυτα, γιατι δεν πρεπει να δουμε κατι παρα περα? Γιατι στα θρησκευτικα δεν διδασκομαστε τα ασχημα που διεπραξε η εκκλησια καταστροφες μνημειων, συγχοροχαρτια και αλλα τετοια? Οσο για την συμβολη της εκκλησιας κατα την επανασταση ηταν τεραστια αλλα αυτο εγινε γιατι ειχαν προνομια εκεινη την εποχη και ηταν απο τα λιγα ατομα που ειχαν την εκπαιδευση να κανουν κατι τετοιο, και μπραβο τους που το εκαναν για εμενα τα ονοματα αυτων των ανθρωπων γραφτηκαν με χρυσα γραμματα στην ιστορια. Δυστυχως ομως σημερα τους παπαδες τους βλεπουμε να πολαμανε ομοφυλοφιλους, να ζηταν να γραφεται το θρησκευμα στις ταυτοτητες και να μην θελουν να φορολογηθουν δεν ειναι αυτος ομως ο λογος της θρησκειας αν δεν κανω λαθος... Σταματησαν πλεον οι θρησκευτικοι ηγετες να δινουν την καταλληλη ωθηση στο ποιμνοιο τους....
|
|
|
06-02-10, 01:18
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Η τελευταία σου κουβέντα τα λέει όλα. Οι κληρικοί έχουν πάψει να δίνουν πνευματική "τροφή" στους χριστιανούς. Και σαφώς, κάποιοι προφασιζόμενοι το χριστιανισμό, προβήκανε σε κινήσεις εντελώς αντίθετες. Για τα συγχωροχάρτια που λες, το έκανε ο Πάπας της Ρώμης, το μεσαίωνα.
Αν θυμάμαι καλά, σε κάποια τάξη του λυκείου, στα θρησκευτικά γινόταν μια αναφορά σε κάθε θρησκεία. Και για να τελειώσω με τη θρησκεία, η εκκλησία θα έπρεπε να βοηθάει τους ανθρώπους όλους, ανεξαιρέτως θρησκείας και καταγωγής. Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, που κανονικά δε θα έπρεπε να αναφέρομαι στο όνομά του, γιατί μπροστά του είμαι ανάξιος παντελώς, είχε προφητέψει ότι οι κληρικοί θα γίνουν ασεβέστεροι τον λαϊκών. Και το σταματάω εδώ, γιατί θα πάμε για off topic.
Γνώμη μου πάντως είναι, ότι υπάρχει ένα γενικό κλίμα ανθελληνισμού και απαγκρίστρωσης από ιδέες όπως είναι η Πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια. Πράγματα που τα είχαμε κάποτε σαν Έθνος, αλλά τώρα έχουν χαθεί...
|
06-02-10, 12:01
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harbov
Σταματησαν πλεον οι θρησκευτικοι ηγετες να δινουν την καταλληλη ωθηση στο ποιμνοιο τους....
|
Εγώ θα ήθελα να πω πως οι κληρικόι και αυτοί ανθρωποι είναι και στην Δευτερα Παρουσία Οι πρώτοι που είναι τώρα πρώτοι( κλήρικοι) τελευταίοι θα μπουνε .
Είχαμε διδαχτει στην τελευταία τάξι του λυκείου για αλλες θρησκίες αν δεν κανω λάθος ενα μαθημα στην καθε μια θρησκεια.
|
|
|
|
06-02-10, 12:11
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233
Η τελευταία σου κουβέντα τα λέει όλα. Οι κληρικοί έχουν πάψει να δίνουν πνευματική "τροφή" στους χριστιανούς. Και σαφώς, κάποιοι προφασιζόμενοι το χριστιανισμό, προβήκανε σε κινήσεις εντελώς αντίθετες. Για τα συγχωροχάρτια που λες, το έκανε ο Πάπας της Ρώμης, το μεσαίωνα.
Αν θυμάμαι καλά, σε κάποια τάξη του λυκείου, στα θρησκευτικά γινόταν μια αναφορά σε κάθε θρησκεία. Και για να τελειώσω με τη θρησκεία, η εκκλησία θα έπρεπε να βοηθάει τους ανθρώπους όλους, ανεξαιρέτως θρησκείας και καταγωγής. Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, που κανονικά δε θα έπρεπε να αναφέρομαι στο όνομά του, γιατί μπροστά του είμαι ανάξιος παντελώς, είχε προφητέψει ότι οι κληρικοί θα γίνουν ασεβέστεροι τον λαϊκών. Και το σταματάω εδώ, γιατί θα πάμε για off topic.
Γνώμη μου πάντως είναι, ότι υπάρχει ένα γενικό κλίμα ανθελληνισμού και απαγκρίστρωσης από ιδέες όπως είναι η Πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια. Πράγματα που τα είχαμε κάποτε σαν Έθνος, αλλά τώρα έχουν χαθεί...
|
Δεν θημάμε πια τάξη ήτανε ρε Δημήτρη αλλά αυτό που λες το θημάμε!
Όσο για τα υπόλοιπα που είπες ακριβώς αυτά πιστεύω κ εγώ κ έχεις απόλυτο δίκιο (δυστυχώς)!
06-02-10, 16:12
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Τσαφτσουφ σε ποια μοναδα υπηρετησες τοτε? Κι εγω Μυτιληνη ημουν τοτε αλλα ημουν 10 χρονων.
|
Μοναδες δεν λεμε που κ τι αλλα ημουν κοντα στο Κατω Τριτος αν το θυμαμαι σωστα...
|
05-01-11, 23:25
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Για να μην δημιουργήσω νέο θέμα, απλά θέλω να αναφέρω ότι στις 31 του μήνα, συμπληρώνονται 15 χρόνια από το τραγικό συμβάν στα Ίμια. Έτσι λοιπόν, θα γίνει πορεία στην μνήμη αυτών των παιδιών-ηρώων.
Προσωπικά, κατά πάσα πιθανότητα, θα είμαι κάτω για να πάρω μέρος στη πορεία, μαζί με κάτι φίλους.
Ως ελάχιστο φόρο τιμής, γιατί από τα ΜΜΕ και τους πολιτικούς θα ξεχαστεί...
|
06-01-11, 20:17
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Ενημερωσε με σε παρακαλω να παμε παρεα!!!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
07-01-11, 01:25
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Κυριάκο με μεγάλη μου χαρά να συναντηθούμε!
Να υπενθυμίσω και το video που είχε βάλει ο διάφανος πέρσυ, από την περσινή πορεία...
http://www.youtube.com/watch?v=2NpFNAdljj4
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17543101 seconds (82,20% PHP - 17,80% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:15. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|