Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 337
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από loykas loykopoylos
καλισπερα σε ολο το club..παιδια εχω ενα κορολλα g6r 1.4 97hp vvt-i κ σκεφτομαι να του βαλω ενα προγραμματακι..εχετε κατι να μου προτεινετε??? ευχαριστω προκαταβολικα..
Φίλε λουκά καλημέρα!
Το G6 σου λογικά έχει εγγέφαλο Denso που συμαίνει οτι είναι αρκετά δύσκολο εώς αδύνατον να προγραμματιστή αλλά αν είναι Bosch ή έχεις παράλληλο τότε οκ! Αν προγραμματίσης κ βάλεις ένα τελικό κ ένα βαρελάκι ή φίλτρο ελευθέρας θα πάρεις σχεδών 1 κιλό ροπή κ 5 με 7 το πολύ άλογα........!(αυτά που αναφέρω φυσικά δεν είναι απο το μυαλό μου αλλά το έχω ψάξει κ εγώ)
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 195
το θεμα ειναι οτι δεν θελω να πειραξω το μοτερ αλλα ουτε να βαλω αλλο αυτο που θελω να πετυχω ειναι να ξυπνισει λιγο το μοτερακι του κ να κρατισω κ τιν αξιοπιστια του παν απ ολα..στο μελλον βλεπουμε κ για μοτερακι..για εξατμιση τωρα μου ειπαν να κοιταξω να βρω απ τον καταλιτη κ πισω να ειναι απο κορολλα 1600 κ απο καταλιτη κ μπροστα 1400 το εχει ενας κορολακιας κ μου ειπε οτι του εδωσε κ στις χαμιλεσ κ ψυλες..εσεις τι γνωμη εχετε γι'αυτο????ευχαριστω κ παλι ολουσ σας