Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 Ενα δωρακι για τους φιλους που ειναι κατοχοι και αυτοι μιας TOYOTA |
|
|
|
Προγραμμα Για AVENSIS |
|
16-11-08, 17:35
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Προγραμμα Για AVENSIS
Φιλος, θελει να βαλει προγραμμα σε avensis με ZZ-FE, κοινως VVT-I.
Καποια παιδια με υπερκυβισμενα(νομιζω Firebone) κανανε προγραμμα σε καποιον, πανω σε δυναμομετρο και εαν θυμαμαι καλα εκανε καταπληκτικη δουλεια συμφωνα με τα λεγομενα τους.Θα ηθελα περισσοτερες πληροφοριες, τηλ, κοστος κ.α.
16-11-08, 20:36
|
|
|
|
Περιοχή:
athenz city
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
πληροφοριες για αυτον που προγραματισε το δικο μου υπαρχουν στο θεμα δυναμομετρημενα υπερκυβισμενα. μονο προγραμμα θελει να βαλει ή εχει και αλλα εξτρα?
16-11-08, 21:09
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από firebone
πληροφοριες για αυτον που προγραματισε το δικο μου υπαρχουν στο θεμα δυναμομετρημενα υπερκυβισμενα. μονο προγραμμα θελει να βαλει ή εχει και αλλα εξτρα?
|
Μην με βαζεις να διαβασω 200 μυνηματα.Εαν μπορεις με 2 λεξουλες να μας πεις κατι θα σου ειμουν ευγνωμων.
Το αυτοκινητο εχει ελευθερη εισαγωγη και χταποδοεξατμιση.Θελουμε και ενα προγραμμα για να ειναι full πρωτο σταδιο.
16-11-08, 21:27
|
|
|
|
Περιοχή:
athenz city
|
|
κωστα τον λενε και αν θυμαμαι καλα παιρνει γυρω στα 450 Ε, ρωτα τον δεν ειμαι σιγουρος. το κινητο του στο στελνω με πμ.
17-11-08, 16:01
|
|
|
|
Περιοχή:
athenz city
|
|
να σαι καλα δε κανει τπτ.
17-11-08, 16:10
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Φιλος, θελει να βαλει προγραμμα σε avensis με ZZ-FE, κοινως VVT-I.
Καποια παιδια με υπερκυβισμενα(νομιζω Firebone) κανανε προγραμμα σε καποιον, πανω σε δυναμομετρο και εαν θυμαμαι καλα εκανε καταπληκτικη δουλεια συμφωνα με τα λεγομενα τους.Θα ηθελα περισσοτερες πληροφοριες, τηλ, κοστος κ.α.
|
1600 η 1800???Εχει βαλει κανεις και να δει διαφορα??Εσυ Ηρακλη εχεις προγραμμα??
17-11-08, 19:34
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
1600 η 1800???Εχει βαλει κανεις και να δει διαφορα??Εσυ Ηρακλη εχεις προγραμμα??
|
1600 ειναι.
Εγω εχω, αλλα η αντιπροσωποια που τα εφερνε στην Ελλαδα εκλεισε, καθοτι ειναι Ελβετικο.Ετοιμο δηλαδη.Ισω τα παιδια που δουλευαν εκει μεσα συνεχισουν να κανουν τα προγραμματα.Ειναι η μονη εταιρεια που εδινε προγραμμα για το δικο μου.
Μπορει να ειναι η λεγομενη κονσερβα, αλλα παει τον κ@λ% του.Καμια σχεσει με το δηθεν χειροποιητο που ειχα πριν.
http://www.digitaltuning.ch/prodotti.php?m=2&s=1
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 17-11-08 στις 20:23.
|
17-11-08, 23:18
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
1600 ειναι.
Εγω εχω, αλλα η αντιπροσωποια που τα εφερνε στην Ελλαδα εκλεισε, καθοτι ειναι Ελβετικο.Ετοιμο δηλαδη.Ισω τα παιδια που δουλευαν εκει μεσα συνεχισουν να κανουν τα προγραμματα.Ειναι η μονη εταιρεια που εδινε προγραμμα για το δικο μου.
Μπορει να ειναι η λεγομενη κονσερβα, αλλα παει τον κ@λ% του.Καμια σχεσει με το δηθεν χειροποιητο που ειχα πριν.
http://www.digitaltuning.ch/prodotti.php?m=2&s=1
|
12 αλογα ειναι τεραστια διαφορα απο προγραμμα.Μπραβο αφου λες οτι εχει και μεγαλη διαφορα.
18-11-08, 00:28
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
12 αλογα ειναι τεραστια διαφορα απο προγραμμα.Μπραβο αφου λες οτι εχει και μεγαλη διαφορα.
|
Δεν υπαρχει περιπτωση να εχει παρει τοσα.Ουτε με σφαιρες.Καπου 5-6 υπολογιζω, που κατ' εμε ειναι καλη διαφορα.Αυτο που εχει σημασια ειναι οτι αλλαζει ολη η λειτουργεια του μοτερ, το τραβηγμα, το στροφαρισμα κ.α.Αυτα ειναι που κανουν την διαφορα σε μια κοντρα.
18-11-08, 12:06
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ρε Ηρακλή αυτός έχει και για VVTi Corolla που επίσης λέει ότι δίνει 12 άλογα και 1,7 Nm ροπής. Αντιπρόσωπο στην Ελλάδα δίνει κάποιον "Personal Dynamic's Dekelias 217 14342 Nea Filadelfia". Ξέρουμε τίποτα για αυτό το πρόγραμμα; Το έχει βάλει κανείς σε Corolla VVTi; Πόσο κοστίζει και ποιος κάνει την τοποθέτηση;
Edit: Όπως είπες και παραπάνω, η εταιρία αυτή έκλεισε και τώρα υπάρχει η Digital-Tuning Chiptuning
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 18-11-08 στις 12:14.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17648792 seconds (82,24% PHP - 17,76% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:25. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|