Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 914
Ειμαστε για κλαμματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σημερα ειδα τιςνεες τιμες σε μια Aegean και η 100αρα εχει 1.5 ευρω!!!!!!!!!!!!
Δηλαδη η Shell τωρα θα εχει 1,80!!!
Τοσο εχει η βενζινη στην Ελβετια παιδια!
Εσεις παιρνετε μισθους Ελβετιας????
Γιατι εγω τουλαχιστον δεν παιρνω.
Να τους χαιρομαστε!!!!
Και το κορολλακι αρεσκεται να ρουφαει 100αρα τωρα τι να του πω???
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 337
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Ειμαστε για κλαμματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σημερα ειδα τιςνεες τιμες σε μια Aegean και η 100αρα εχει 1.5 ευρω!!!!!!!!!!!!
Δηλαδη η Shell τωρα θα εχει 1,80!!!
Τοσο εχει η βενζινη στην Ελβετια παιδια!
Εσεις παιρνετε μισθους Ελβετιας????
Γιατι εγω τουλαχιστον δεν παιρνω.
Να τους χαιρομαστε!!!!
Και το κορολλακι αρεσκεται να ρουφαει 100αρα τωρα τι να του πω???
Ακριβώς όπως τα λες Κυριάκο εγώ να δείς χαρά που βάζω απο ΕΚΟ κ είχε 1,35 να δείς πόσο θα φτάσει!!!!
Λοιπόν όπως έχω γράψει στο προηγούμενο post μου η βενζίνα στο βενζινάδικο που βάζω βενζίνα είχε 1.35 με τις πρώτες αυξήσεις πήγε 1.45 κ τώρα με την νέα αύξηση................πήγε..............1.65 κ δυστυχώς βάζω μόνο 100αρα βενζίνα κ προβλέπο να αλλάξω βενζινάδικο ή να μην κάνω πολλά χλμ στην πόλη!!! Σκεύτομαι πολύ σοβαρά να πάρω ή ενα ποδήλατο για τις βόλτες ή κανένα παπάκι!!! Κ έρχονται κ νέες αυξήσεις λόγο του Φ.Π.Α κ λένε οτι μέχρι το καλοκαίρι θα πάει +5 με 10 λεπτά! Ωραία πράγματα!!! Θα αρχίσω να πίνω βενζίνα αντί για νέρο!!!
Ωχχχχχχ έτσι όπως το θέτεις Κωσταντίνε με τρομάζεις!!! Δηλαδή μέχρι τα Χριστούγεννα θα ανεβεί κι άλλο!!!
(λες κ δεν το ξέρουμε οτι έτσι θα γίνει στο τέλος!!!)
Εγώ σκεύτομαι να πάρω ενα ποδηλατάκι πάντος αν οχι παπάκι γιατί κάνω αρκετά χλμ μέσα στην πόλη δυστυχώς!