Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 301
Ποια Corolla Verso θεωρείτε πετυχημένη?
Αν και είμαστε ελάχιστοι οι κάτοχοι Corolla Verso στο club (νομίζω τρεις), θα θέλαμε την γνώμη των υπόλοιπων συγγενών για το συγκεκριμένο μοντέλο.
Ένα πολύ συντομο ιστορικό: To 2002 κυκλοφόρησε η Corolla Verso E12, την οποία ακολούθησε η Corolla Verso R1 τον Μάιο του 2004. Τον Ιούνιο του 2007 ήρθε η ώρα για το facelift και έτσι έχουμε τώρα την Corolla Verso R1 f/l.
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 585
ε ναι δεν συγκρινεται με την Ε12 verso!!! την Ε12verso την εχει ο πατερας μου...πολυ ανετη..και ψηλη οτι πρεπει για οικογενεια!!! αλλα το καινουριο δεν παιζεται...
Δύναμη Σεβασμού: 215
εγω εχω το verso του 2003 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.στα ταξιδια ειμαι ανετος σε στροφες μια χαρα γκαζακι εχει (1800cc)ειναι παρα πολυ καλο.
το μονο που δεν μου αρεσει ειναι ο πρασινος φωτισμος στην κονσολα εν μπορω καθολου.
Δύναμη Σεβασμού: 301
φωτισμός ταμπλώ & κονσόλας
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από VERSARIS
εγω εχω το verso του 2003 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.στα ταξιδια ειμαι ανετος σε στροφες μια χαρα γκαζακι εχει (1800cc)ειναι παρα πολυ καλο.
το μονο που δεν μου αρεσει ειναι ο πρασινος φωτισμος στην κονσολα εν μπορω καθολου.
Μπορείς να τον αλλάξεις τον φωτισμό. Το έχουν κάνει παρα πολλά μέλη με Ε12 που είναι σχεδόν ίδιο το ταμλώ και η κονσόλα με το δίκό σου. Αν θες περισσότερες λεπτομέρειες επικοινώνησε με τον fanis τον administrator.
Δύναμη Σεβασμού: 0
Εγω παληκαρια εχω το verso του 2006, ειναι μια χαρα ανετο αμαξακι και ειναι κριμα που δεν επιασε σαν αυτοκινητο και πιασαν κατι αλλα ρημαδια στην ιδια κατηγορια...