Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Ρυθμιση βαλβιδων |
|
12-11-09, 01:25
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Δεσφινα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ρυθμιση βαλβιδων
γεια σας εχω κανει 90000χλμ με το corollaki μου και εδω και 3 ημερες ακουω ενα παραξενο θορυβο απο τον κινητηρα οταν παω να επιταγχυνω(ειδικα στις λιγες στροφες),σαν να χτυπαν οι βαλβιδες νομιζω...μηπως το εχει παθει κανενας αλλος σας να μου πει τι εχει κανει,γιατι σε λιγες μερες μαλλον θα παω να κανω και το σερβις...γνωμη μου μηπως θελουν ρυθμιζμα οι βαλβιδες...
12-11-09, 01:37
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορινθος
|
|
Μηπως ειναι πυρακια αυτα που ακουγωνται;Το ακους αναμεσα στις 2000-3000 στροφες;
|
12-11-09, 01:52
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Δεσφινα
|
|
ναι εκει το ακουο περιπου αλλα και αν ηθελα να το ακουσο στις πςρισσοτερες ετσι και αλλιως δεν θα γινοταν εχω βαλει εξατμιση φιλτροχοανη αρα δεν θα το ακουγα.πιρακια δεν πιστευω να ειναι για το λογο οτι δεν το παω μπουκομενο ποτε...δεν νομιζω,λες να μην ειναι οι βαλβιδες;;
12-11-09, 02:02
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορινθος
|
|
Δεν νομιζω να ειναι οι βαλβιδες,χωρις να ειμαι ειδικος κιολας..απλα και στην ε11 που εχω ακουγα τα πυρακια να χτυπανε στο φασμα των 2500-3000 στροφων οταν χρησιμοποιουσα απλη βενζινη.με την 100αρα δεν βαραει πυρακια.Υποθετω οτι ισως αντιμετωπιζεις το ιδιο προβλημα...
|
12-11-09, 02:09
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι, Αθήνα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Καλησπέρα...
'Η κακής ποιότητας βενζίνη (όπως είπε και ο φίλος παραπάνω), ή βρώμικα μπουζί...
|
12-11-09, 11:15
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Δεσφινα
|
|
ναι,να σας πω την αληθεια παιδια εχω παρα πολυ καιρο να βαλω 100αρα περιπου 50000χλμ,αλλα βαζω συνεχεια απο δυο πρατηρια της περιοχης μου revoil 95αρα και μεχρι στιγμης δεν ειχα προβλημα...και εγω σαν πυρακαι τα ακουω αλλα τι αλλο να ειναι,ο αδερφος μου ελεγε μηπως ειναι οι βαλβιδες...
οσο για τα μπουζι τα αλλαξα πριν 30000χλμ εβαλα τα denso...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 13-11-09 στις 20:05.
Αιτία: Συγχώνευση Posts
|
12-11-09, 11:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
μαλλον ο τεντωτηρας του ιμαντα ειναι , ιδιαιτερα αν στο κανει αλλαζοντας απο χαμηλες στροφες ,απο πρωτη σε δευτερα και δευτερα σε τριτη , και περναει εγγυηση κανονικα !!
12-11-09, 11:32
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Δεσφινα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis
μαλλον ο τεντωτηρας του ιμαντα ειναι , ιδιαιτερα αν στο κανει αλλαζοντας απο χαμηλες στροφες ,απο πρωτη σε δευτερα και δευτερα σε τριτη , και περναει εγγυηση κανονικα !!
|
ναι ,εκει μου το κανει σε αυτες τις ταχυτητες ,αλλα δεν εχω εγγυηση μηπως ξερεις ποσο κοστιζει να βαλω εναν (εχεις αλλαξει εσυ ..
12-11-09, 12:17
|
|
|
|
|
ο τεντωτηρας παντως εχει πολυ διαφορετικο θορυβο..
δοκιμασε να το κανεις κ με ανοιχτο αιρκοντισιον κ αν ειναι αυτο,θα στο κανει ποιο εντονα..
ο τεντωτηρας αποτελειται απο ενα αμορτισερακι κ ενα μεταλλικο κομματι!ολο μαζι εχει 140 ευρω αλλα μπορεις να τα παρεις κ χωρια..
|
12-11-09, 13:15
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Δεσφινα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
ο τεντωτηρας παντως εχει πολυ διαφορετικο θορυβο..
δοκιμασε να το κανεις κ με ανοιχτο αιρκοντισιον κ αν ειναι αυτο,θα στο κανει ποιο εντονα..
ο τεντωτηρας αποτελειται απο ενα αμορτισερακι κ ενα μεταλλικο κομματι!ολο μαζι εχει 140 ευρω αλλα μπορεις να τα παρεις κ χωρια..
|
μπα δεν ειναι τοτε ο τεντωτηρας μολις γιρισα απο μια βολτα που πηγα και εκανα αυτο που ειπες και δεν ακουσα κατι παραπανω οπως ειπες,ετσι και αλλιως πηγαινα με λιγες στροφες και του εδινα αποτομα εκει ακουγεται πολυ λιγο σημερα.λες να ειναι απο βενζινη,να βαλω αν ειναι 100αρα κανα δυο φορες αν ειναι...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16090703 seconds (82,47% PHP - 17,53% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:42. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|