Καλησπέρα παιδιά, νέος στο forum με νέο μεταχειρισμένο corolla. Να σας πω και εγώ την δική μου ιστορία ξαφνικά που λέτε κάνει ένα θόρυβο παρόμοιο με αυτόν που λέει και ο Kostas_90210, βέβαια δεν έχω και πολύ ιδέα αλλά το δικό μου αυτί καταλαβαίνει ένα θόρυβο από την εισαγωγή ο οποίος είναι σαν δυο πλαστικά που να τρίζουν μεταξύ τους, πατώντας το γκάζι δυναμώνει, αλλά και όταν το αφήνεις συνεχίζει να τρίζει μέχρι να χαλαρώσει τελείως ο κινητήρας.
Ένας μάστορας μου είπε ότι θέλει αλλαγή η εισαγωγή χωρίς βέβαια να την αποσυνδέσει για να δούμε κάτι παραπάνω. Το πήγα και σε έναν άλλον και αυτός την αφαίρεσε έβαλε μπροστά το αμάξι αλλά έκανε περίεργο θόρυβο και δεν μπορούσα να καταλάβω εάν ακούγετε χωρίς την εισαγωγή η όχι, αυτός μου είπε ότι ακούγετε και ότι πρέπει να ανοίξει ένα καπάκι από την μηχανή γιατί μπορεί να έχει κάποιο θέμα εσωτερικά(εκκεντροφόρος και κάτι τέτοια). Για να μην σας κουράζω άλλο ο θόρυβος που κάνει τον βρήκα στο YouTube και είναι σχεδόν ίδιος με τον παρακάτω
http://www.youtube.com/watch?v=imLsT...eature=related
Την μηχανή δεν θέλω να την ανοίξω γιατί εμένα μου φαίνετε ότι είναι πλαστικά και όχι κάτι μεταλλικό! Εάν μοιάζει ο θόρυβος με τον δικό σου Kostas_90210 θα με βοηθούσε πολύ. Σε ένα άλλο post που δεν μπορώ να το ξαναβρώ τώρα ένας φίλος έλεγε ότι μετά από αλλαγή φίλτρου αέρα έκανε κάποιον θόρυβο και βάζοντας original φίλτρο όλα παίζουν καλά.(αυτό είναι το επόμενο που θα δοκιμάσω)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων