Τα πάντα ισχύουνε με βάση την ημερομηνία εκτελωνισμού!!!!
Εδώ η ΤΟΥΟΤΑ μου είπε, ότι μπορώ να κάνω ότι προσθήκες θέλω στο αυτοκίνητο μέχρι εκείνη την ημέρα, ακόμα και να αλλάξω την προκαταβολή και τον διακανονισμό. Πάντα μέχρι την ημερομηνία του εκτελωνισμού. Αμα εκτελωνιστεί..... πάπαλα!!!
Οσο αφορά την τιμή.... απο την στιγμή που έχει υπογραφεί το συμφωνητικό, η τιμή δεν αλλάζει!!!! Αυτό είναι σίγουρο, και μου το είπανε και εκεί. Δλδ, εγώ πλέον έχω κλείσει το αυτοκίνητο, με την τιμή που έχει τώρα, επωφελούμενος της προσφοράς της ΤΟΥΟΤΑ για την κάλυψη της αύξησης του Τέλους απο εκείνους! Ομως... η τιμή δεν αλλάζει πλέον! Δλδ, δεν μπορεί να μου ζητήσει επιπλέον χρήματα! Παρόλαυτα, μπορώ να επωφεληθώ οποιασδήποτε επιπλέον προσφοράς προκύψει μέχρι την μέρα που θα το πάρω!
Για παράδειγμα μου είπε ότι άμα η ΤΟΥΟΤΑ βγάλει καμία προσφορά μέχρι την Οκτώβρη, έπτωσης 2000Ε (τυχαίο το νούμερο!), τότε θα την πάρω κι εγώ, ρίχνοντας το αυτοκίνητο άλλα 2000Ε κάτω!!!
Παρομοίως, εφόσον η ΤΟΥΟΤΑ προχωρήσει κανονικά στην Απόσυρση, θα την καρπωθούμε και εμείς!!!
Οπότε, όποιος έκλεισε τώρα αυτοκίνητο, είναι διπλά κερδισμένος. Πάντα με την προυπόθεση να προχωρήσει κανονικά η απόσυρση, και να δοθεί το ΟΚ απο την ΤΟΥΟΤΑ!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|