Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harbov
Μαλλον γιατι εχετε περισσοτερες πιθανοτητες να προκαλεσετε ζημιες σε αλλα οχηματα.
Εγω παντως ελπιζω να μην πεσω ποτε πανω σε αλλον ειτε εχει κοτσαδορο ειτε οχι. Αν παντως με χτυπησει καποιος με κοτσαδορο και φταιει τοτε μαλλον θα του τον βαλω στον @@@@.
Θα προσπαθησω να μαθω και εγω τι συμβαινει επισημα με το θεμα. Αν βρω κατι θα ενημερωσω...
|
ειλικρινά τα σκέφτεσαι αυτά που γράφεις καθόλου?αν θέλεις να ξέρεις φίλε μου από τη στιγμη που θα αγοράσεις κάποιο ρυμουλκούμενο (γιατί τουλάχιστον εγώ και ο πατέρας μου σε αυτήν την κατηγορία ανήκουμε) και θα τοποθετήσεις και τον κοτσαδόρο είσαι αναγκασμένος να το δηλώσεις στην ασφάλειά σου γιατί στην ουσία η μπαγαζιέρα,το τροχόσπιτο ή το τρέιλερ για το σκάφος που μπορεί να έχεις στην κατοχή σου είναι ένα όχημα.και όπως γνωρίζεις ολα τα οχήματα πρέπει να είναι ασφαλισμένα.
τώρα αν εσύ την έχεις πατήσει επειδή σου έχουν κάνει ζημιά κάποιοι που είχαν κοτσαδόρο οι υπόλοιποι δεν σου φταίμε σε τίποτα.
όταν παρκάρω και σου κάνω ζημια είτε με το κοτσαδόρο είτε με το προφυλακτήρα μου σε πληρώνω.νομίζεις ότι αμα δεν έχει κοτσαδορο ο άλλος δεν θα σου κάνει ζημια άμα στην κάτσει?για ρώτα κανεναν παθον (πχ εμενα) να δεις.το ίδιο και το αυτό είναι.άμα ο άλλος είναι άσχετος και δεν το κατέχει το τιμόνι άστα να πάνε.
όσο για το τελευταίο που αναφέρεις ότι θα κάνεις εγώ σου λέω ότι δεν θα του κάνεις τίποτα απολύτος και απλά θα περιμένεις να σου κάνει δήλωση και να το φτιάξεις.και πριν προλάβεις να πεις οτιδήποτε στο λέω αυτό φιλικά γιατί πολύ απλά έτσι όπως έχουν γίνει οι μηνύσεις σουρχετε από εκεί που δεν το περιμένεις και το φυσάς και δεν κρυώνει.
και όπως έγραψες ότι θα προσπαθήσεις να μαθεις περισσότερα για το θέμα έπρεπε ήδη να το έχεις κάνει από το να κάθεσε και να λες όσα είπες στο τελευταίο ποστ.
εγώ πάντως μαγείρεψα πριν πεινάσω όπως έχω ξανα αναφέρει.έχω μιλήσει με την ασφάλεια μου και μου είπαν ότι η μόνη περίπτωση να πληρώσω είναι να βάλω όπισθεν και να χτυπήσω τον πίσω μου (πχ σε παρκαρισμα) που σε αυτή τη περίπτωση και πάλι θα τον πλήρωνα.
τέλος θα ξανα αναφέρω ότι όταν ο τροχονόμος που μου έκανε έλεγχο και δεν έβρισκε κάτι να με γράψει μου είπε για τον κοτσαδόρο και οτι ειναι παράνομος κλπ κλπ μόλις του έβγαλα άδεια και του είπα να κοιτάξει πίσω στο ασφαλιστήριο τι γράφει άρχισε και το γύρναγε το παραμύθι ότι και καλά πρέπει να τον αντικαταστήσω ή να τον κόψω αλλά και στο κτεό επειδή δεν λάδωσα με ρώτησαν αν έχω άδεια για τον κοτσαδόρο

τους την έδειξα και τελειωσε