παραπάνω είπα τιμές σύμφωνα με αυτά που έδωσα εγώ, τώρα αν άλλοι λένε ότι θέλουν και όσα θέλουν τι να πω! αν ενδιαφέρεσαι με PM σου λέω περισσότερα. Πάντως είπα στις τιμές δεν περιλαμβάνεται άλλο intercooler ή τοποθέτηση του μαμα μπροστά (γιατί εγώ το έκανα μόνος μου), η σκάστρα, δλδ μένει η μαμά, εγώ πήρα άλλη από Αγγλία με 90 ευρώ (μαζί με τον adaptora), και δεν περιλαμβάνεται η ανάρτηση ή οτιδήποτε σχετικά με αυτό. Στις τιμές που είπα ήτανε και ηλεκτρολογική τοποθέτηση και μηχανική. Και για του λόγου το αληθές θα πω και τις τιμές στο starlet.
Moter 4E-FTE με τοποθέτηση μηχανική και ηλεκτρική με δικό μου σασμαν 1600 ευρώ. Παράμεινε μαμα intercooler από πάνω και μαμα σκάστρα και με νεο δισκο-πλατο κτλ και μαμα καταλύτης δίπλα στην τουρμπίνα.
Αν έβαζα μπροστά άλλο θα πηγαινε +300 ευρώ ακόμα
Για σκάστρα που έβαλα άλλη +90 ευρώ ακόμα
πίσω φρένα άξονας+ακρα+ντιζες και τοποθέτηση 400
φρένα μπροστινά 250
αντιστρεπτική μπροστινή από gt = 75
μπάρα θόλων GT = 65
look GT = 500 (προφυλακτήρες-μασκες-φώτα-καπο-αεροτομή) χωρις τα βαψίματα
οι τιμές όλων είναι με τοποθετήσεις μαζί
και μετά σε εξατμισά +300
Aυτά σου κάνουν για 5000 ευρώ??? μην τρελαθούμε κιόλας ρε παιδιά? ποιος είναι αυτός που ζητάει 5000 ευρώ για τέτοιες μετατροπες???
αντε να πούμε και +300 για χαμήλωμα τόσα δεν πάει!
Σε εμένα τοποθέτηση μηχανική και ηλεκτρικά να δουλεύει με όλα τα service του μοτερ στην corolla και μπάρα θόλων 3 σημείων και πίσω φρένα + ντίζες από levin 1000 ευρώ. (με δικό μου σασμαν-μοτερ). Το μοτερ κάνει κάπου 800-900 max εδώ μαζί με σασμαν και όλα κομπλέ. Μην παραπλανούμε τον κόσμο και νομίζουν ότι με τα λεφτά που θέλουν να βάλουν 4Ε-FTE παίρνουν άλλη μια ΕΕ111!!!! εγώ 4700 την πήρα αρχικά.
Με 5000 ευρώ το πας και 280+ άλογα, Τ28 και δεν συμαζεύεται, ή βάζεις και κανένα 3G-GTE, εγώ μιλάω το μοτερ σε μαμα κατάσταση μόνο τα απαραίτητα θα αλλαχτούν δλδ.
Να φανταστείς ξαδερφός μου με ΕΕ90 που ρώτησε για να βάλει 4Ε-FTE με όλα μαζί + μετατροπή σε καταλυτική 3.000 του είπανε, μαζί όλα εκτός στήσιμο ανάρτησης.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 30-03-09 στις 22:08.
|