Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
|
|
15-03-09, 21:59
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παιδιά, όλα αυτά που αναφέρετε είναι απόλυτα σωστά, απλά για μένα το υποχρεωτικό άναμμα των φώτων είναι το τελευταίο μέτρο οδικής ασφάλειας που πρέπει να ληφθεί νομοθετικά. Μόλις γύρισα από καφεδάκι και στο μετρό στα Σεπόλια σκουτεράκι καταραμένο έκανε σούζα αντίθετα στην κανονική ροή σε μονόδρομο με σβηστά φώτα. Τα ατυχήματα δεν προκαλούνται από μη αναμμένα φώτα κατά τη διάρκεια της ημέρας, προκαλούνται από επικίνδυνη οδήγηση κάθε στιγμή, από μη χρησιμοποιούμενα φλας, χαλασμένα φρένα και λάστιχα και μη αναμμένα φώτα τη νύχτα. Και σας μιλάει άνθρωπος που με το που σουρουπώνει ανάβει φώτα ή ανάβει φώτα μέρα μεσημέρι μέχρι να βγει από την ανηφόρα του γκαράζ για να τον βλέπουν και παντού ανάβει φώτα ή κορνάρει
Καλύτερα να κάνουν ελέγχους για τα παράνομα XENON και τα καμένα εν γένει κυκλώματα φώτων σε παλιά και μη αμάξια και να αφήσουν τις φοροεισπρακτικές μεθόδους, όπως είπε και ο φίλος Εδεσσαίος.
Συγγνώμη αν ακούγομαι φορτωμένος, αλλά ξεσπάω μετά από μέρα σπασμένων νεύρων
15-03-09, 22:19
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Μπορούμε να κάνουμε και το άλλο, να πάρουμε την παροχή ρεύματος στα μικρά φώτα μας από το ACC αντί μόνιμη παροχή μπαταρίας που έχει τώρα, έτσι θα ανοιγοκλείνουν με τον διακόπτη της μηχανής και δεν θα χρειάζετε να τα κλείνουμε και δεν θα ξεχνάμε και να τα ανάβουμε! τέτοια παροχή έχω δώσει στα οργανάκια που έχω για να μην κλείνουν αν ξεχνάω ανοιχτό τον φωτισμό τους και στο βολτόμετρο γιατί δεν πρέπει να μένει συνέχεια υπό τάση. Καλό το μέτρο αλλά για συγκεκριμένες περιπτώσεις τουλάχιστον για την Ελλάδα. Δηλαδή το Καλοκαίρι με ντάλα ήλιο θα πρέπει να ανάβουμε όλη μέρα τα φώτα? ΕΛΕΟΣ! και μια απορία, τα παλιότερα αυτοκίνητα όπως και το δικό μου που δεν έχουν τα λεγόμενα φώτα ημέρας, τα πίσω φώτα είναι τα κανονικά φώτα, στα νέα αμάξια τα φώτα ημέρας έχουν άλλα φώτα πίσω μικρότερης ισχύος σε watts?
|
16-03-09, 14:34
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
|
|
Εγώ πάλι, έχω την εξής απορία: Όσοι έχουμε Optitron όργανα, πόσο εύκολο θα είναι να τα βλέπουμε την ημέρα? Μήπως θα μπορέσυμε να κάνουμε καμία πατέντα να χαμηλώνουμε χειροκίνητα τη φωτεινότητά του το βράδι?
16-03-09, 17:01
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Rhodos Island!
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mene
Εγώ πάλι, έχω την εξής απορία: Όσοι έχουμε Optitron όργανα, πόσο εύκολο θα είναι να τα βλέπουμε την ημέρα? Μήπως θα μπορέσυμε να κάνουμε καμία πατέντα να χαμηλώνουμε χειροκίνητα τη φωτεινότητά του το βράδι?
|
Υπάρχει ρύθμιση γι'αυτό... για δές λίγο το εγχειρίδιο!
16-03-09, 17:56
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
|
|
Ααπαπαπαπαπα κλασικη περιπτωση RTFM... Ντροπη μου! Βεβαια καλο θα ηταν να ηταν λιγο πιο αμεση η ρυθμιση, αλλα καλυπτομαστε κι ετσι! Ευχαριστω Eusebio
16-03-09, 18:04
|
|
Moderator
|
|
|
|
Εγώ όλο τα ξεχνάω γμτ και το συνειδητοποιώ όταν έχω περάσει την σήραγγα
|
16-03-09, 21:38
|
|
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Πέρυσι όταν πήγα οδικώς Τσεχία σε όλη τη διαδρομή από Σκόπια και μετά είχαν όλοι αναμμένα τα φώτα. Μάλιστα στο γυρισμό από την πίστα του Brno μας σταμάτησε η αστυνομία επειδή είχαμε ξεχάσει να ανάψουμε τα φώτα. Απλά για υπενθύμιση.
|
22-03-09, 08:31
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Χτες με αφορμή την πολύ βροχή θέλω να πω για άλλη μια φορά ότι πολλοί δεν κάνουν τον κόπο να ανάψουν καν τα φώτα πορείας με αποτέλεσμα λόγω πολύ κακής ορατότητας να μην τους βλέπουμε καν. ΕΛΕΟΣ! γιαυτό καλά θα κάνουν να τον εφαρμόσουν αυτό το νόμο μπας και μερικοί βάλουν λίγο μιαλό στο κεφάλι τους! και όχι μόνο αυτό, τρέχουν στην εθνική με μεγάλες ταχύτητες χωρίς φωτισμό και κάνουν ορισμένοι και προσπεράσεις. Ε! μα έτσι γίνονται τα ατυχήματα! εγώ προσωπικά με πολύ βροχή ανάβω τα κανονικά φώτα και όχι απλά τα φώτα πορείας.
|
22-03-09, 09:57
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Μαρια
Εγώ όλο τα ξεχνάω γμτ και το συνειδητοποιώ όταν έχω περάσει την σήραγγα
|
Εσύ, Μαρία, δεν κάνεις τέτοια πράγματα!
Το γράφεις, απλά για να με κάνεις να νιώσω άσχημα...
Πάνος.
|
22-03-09, 22:17
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καστέλλα
|
|
Εδώ φλας δεν βγάζουμε σαν Ελληνάρες, φώτα θα ανάβουμε που καίνε και ρεύμα !!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16980600 seconds (81,48% PHP - 18,52% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:14. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|