Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Υγρασία Στα Φώτα |
|
26-03-08, 00:31
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Στο κελί 33 στον Κορυδαλλό
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Υγρασία Στα Φώτα
Εδώ και λίγο καιρό μετά από πλύσιμο που έκανα στην corolla μου διέκρινα ότι τα μπροστινά φώτα μαζεύουν υγρασία με αποτέλεσμα να θολώνουν.Αφού άναψα τα φώτα για πολλή ώρα,σβηνοντάς τα,κατά μεγάλο ποσοστό η υγρασία είχε φύγει αλλά παρέμενε ένα σημείο ακριβώς μπροστά από τα φώτα πορείας.Σκέφτηκα να τα ανοίξω γιατί βλέπω ότι έχει δοντάκια αλλά ένας φίλος,μου είπε ότι έχουν και κόλλα γύρω από το φανάρι για στεγανότητα.Ισχύει αυτό για την κόλλα και αν μπορώ να τα ανοίξω μόνος μου η πρέπει να το πάω σε ηλεκτρολόγο?
|
26-03-08, 00:38
|
|
|
|
Περιοχή:
Papagou/Athens
|
|
καταρχην καλησπερα και καλως ηρθες!
για τι αυτοκινητο μιλαμε?
εισαι μεσα σε εγγυηση?
26-03-08, 00:41
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Στο κελί 33 στον Κορυδαλλό
|
|
Είναι corolla sedan του 2004.Δεν είμαι στην εγγύηση.
|
26-03-08, 00:58
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
|
|
καλησπερα και πο μενα.κατα 99% δεν ξεκουμπωνει το τζαμι με το πισω.μηπως αλαξατε καμμια λαμπα και δεν εχει κουμπωσει κανα καπακι πισω το πιθανοτερο να ειναι αυτο.αλλιως θελει να βγαλεις το φαναρι και να το ψαξετε καλα.το γνωριζω το θεμα εχω φτιαξει αρκετα στη δουλεια μου
|
26-03-08, 21:02
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Antonishi ακριβώς το ίδιο έπαθα κι εγώ μετά απο πλύσιμο πριν 2 εβδομάδες, το πήγα αντιπροσωπία και μου είπαν για την κόλλα και ότι πρέπει να αλλάξω το φανάρι...
|
26-03-08, 22:56
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Larissa
|
|
Και γιατι ρε παιδια δεν ειναι στην εγγυηση?
|
26-03-08, 23:39
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Το φαναρι για Ε12 H/B νομιζω παει 250 ευρω..για sedan δεν ξερω..
|
26-03-08, 23:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
εισαι στην εγγυηση..εχεις 6 χρονια!
|
27-03-08, 01:54
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exs
Antonishi ακριβώς το ίδιο έπαθα κι εγώ μετά απο πλύσιμο πριν 2 εβδομάδες, το πήγα αντιπροσωπία και μου είπαν για την κόλλα και ότι πρέπει να αλλάξω το φανάρι...
|
δεν χρειαζεται να αλαξεις φαναρι κατα την γνωμη μου αν εισαι εγγυηση αλαξετο αν οχι μην παρεις αλλο αν μπορεις να το δω και γω μπορει να θελει λιγο κολλα και να ειναι ενταξει.ποια περιοχη εισαι
|
27-03-08, 02:42
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ψάξτο πρώτα καλά πριν πάρεις άλλο...δεν υπάρχει λόγος αν δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό...
Αν τυχόν το έπλυνες και ήταν ζεστό το φανάρι ή πολύ ζεστό το μοτέρ μπορέι να έγιναν υδρατμοί από μέσα και να μην πήρε υγρασία καν...Αυτό γίνεται και καλοκαίρι με πολύ ζέστη αν ρίξεις κρύο νερό πάνω στο φανάρι...όχι πάντα αλλά γίνεται...
Ψάξτο για κάποια μικρή ρωγμούλα στο πλαστικό, δες τα κουμπώματα από πίσω αν είναι Οκ κλεισμένα και να μην έχουν ξεραθεί...
Τέλος δες και την κόλλα στις ενώσεις και ας το δει και κάποιος που ασχολέιται, όπως λέει κ ο Σπύρος.
Στην αντιπροσωπεία μπορεί να σου είπαν ότι ειναι η κόλλα μόνο κ μόνο για να πάρεις άλλο...παίζει να ναι κ η κόλλα αλλά γίνονται αυτά στις αντιπροσωπείες...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16451192 seconds (81,96% PHP - 18,04% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:08. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|