Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
αυριο παω για εξατμιση και φιμε |
|
24-02-09, 01:23
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
αυριο παω για εξατμιση και φιμε
γεια σε ολουσ παιδια...αυριο παω για φιμε και εξατμιση εδω στην πατρα ποθ σπουδαζω..βασικα η ερωτηση ειναι πιο πολυ για την εξατμιση...εχω την Ε12 profacelift και δεν ξερω τι να βαλω..οπωσ επισης και για τελικο...ειδικα οι πατρινοι ας δωσουν τα φωτα τους...θα μπορουσατε να μου πειτε μηπως και που παιζουν οι τιμες...αυριο θα παω το πρωι για αυτο αν μπορειτε βοηθηστε γρηγορα...ευχαριστω για την βοηθεια εκ των προτερων
|
24-02-09, 01:48
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
εισαι πολύ τυχερός που με πέτυχες on line!!!
1ον φιμε: δεν ξερω σε ποιο κατάστημα θα πας, αλλά έχουμε συνεργασία με το κατάστημα TRIM στην Αγ.Ανδρέου και οι τιμές που μας κάνει για τις μεμβράνες της Lummar είναι: 155 ευρώ για 5πορτα, 135 ευρώ για τα τρίπορτα.
2ον εξάτμηση: σε ποιον εξατμησά θα μας;;; εχω ακούσει οτι πολύ καλος είναι ο καραγιάννης και επίσης ο παντελής (στην Αμερικής). εσύ που θα πας και τι θα φτιάξεις, μόνο τελικό καζανάκι;;;
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
24-02-09, 02:22
|
|
Administrator
|
|
|
|
Λοιπον, επειδη οπως εχουμε πει το Παραρτημα Πατρας δεν κοιμαται ποτε θα σου πω κι εγω!
Για τα φιμε προτεινω κι εγω το συνεργαζομενο μας καταστημα οπως ειπε και ο Βαγγελης, κανουν πολυ καλη δουλεια!
Για την εξατμιση, αν βαλεις μονο τελικο, η τιμη και παλι εξαρταται απο το αν θα ειναι ανοξειδωτο η οχι. Στην πρωτη περιπτωση υπολογισε γυρω στα 180 το καζανακι και κανα 20αρι κ κατι τα περαστικα. Για μη ανοξειδωτο οι τιμες (νομιζω) ειναι γυρω στα 110... Παντως θα προτεινα το πρωτο!
Α, και που σαι? Ελα να γνωριστουμε κιολας ε!
25-02-09, 22:32
|
|
|
|
|
|
ενταξει τελικα ολα κομπλε με την εξατμιση..ο καραγιαννης κανει πολυ καλη δουλεια...εδωσα 130 ε για το τελικο.
|
25-02-09, 22:42
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
1ον φιμε: δεν ξερω σε ποιο κατάστημα θα πας, αλλά έχουμε συνεργασία με το κατάστημα TRIM στην Αγ.Ανδρέου και οι τιμές που μας κάνει για τις μεμβράνες της Lummar είναι: 155 ευρώ για 5πορτα, 135 ευρώ για τα τρίπορτα.
|
και δω γιατι παιρνουν 180 ευρω τα τριποτα με luumar?
θελω για μια πορτα του οδηγου στην 12αρα. να ρθω πατρα δλδ να φερω και τη ζαντα του αντρεα?
25-02-09, 23:34
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
thessaloniki
|
|
Βάλε καμιά φωτογραφία να δούμε.
25-02-09, 23:45
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
|
bαγγελη οταν ειναι να βαλω φιμε, θα ερθω σε σας γιατι εγω μου ζητησαν 250-300 ευρω για το δικο μου (αν και εχω περισσοτερη τζαμαρια απο τα Ε12).
|
|
|
|
26-02-09, 03:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
και δω γιατι παιρνουν 180 ευρω τα τριποτα με luumar?
θελω για μια πορτα του οδηγου στην 12αρα. να ρθω πατρα δλδ να φερω και τη ζαντα του αντρεα?
|
έλα!!!! πιο φθηνά θα σου έρθει!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80
bαγγελη οταν ειναι να βαλω φιμε, θα ερθω σε σας γιατι εγω μου ζητησαν 250-300 ευρω για το δικο μου (αν και εχω περισσοτερη τζαμαρια απο τα Ε12).
|
έλα για καφεδάκι και φιμέ Τόλη, όποτε θες!
όλοι στην Πάτρα!!!!!!!!!! Τόλη δεν πιστεύω να δώσεις πάνω απο 200!!! Έχουμε πολύ καλές τιμές στα φιμέ με το κατάστημα που συνεργαζόμαστε!!! και εγώ και ο Αντρέας τα φοράμε 2 χρόνια τώρα και είμαστε κομπλέ!!!
Γειά σου ρε παράρτημα Πάτρας έχεις γεμίσει το club με αεροτομές και σύντομα με φιμέ (ας ευλογήσουμε λιγάκι και τα γένια μας!!!). !!!!!!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
26-02-09, 12:36
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corrolakias1.6
ενταξει τελικα ολα κομπλε με την εξατμιση..ο καραγιαννης κανει πολυ καλη δουλεια...εδωσα 130 ε για το τελικο.
|
Βάλε μας καμιά φώτο να δούμε πως φαίνεται.
|
26-02-09, 15:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
εσενα θα σου βρουμε καλη τιμη στο παραρτημα μας που ειναι και το καλυτερο!...Μην πας σε αυτους τους Καρναβαλους...(λογω αποκριας)
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17245197 seconds (82,74% PHP - 17,26% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:55. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|