Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
 |
|
 |
|
 |

11-11-08, 08:56
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αυτά είναι λεπτομέρειες που πηγαίνουνε το καράβι όπως φυσάει βρε συ Ηρακλή.
Αλλωστε σου είπα.... το Insignia δεν είναι απο άλλο αυτοκίνητο του ομίλου GM. Οπότε δεν στέκει αυτό που λές!
Απλά περιμένουμε τώρα. To Avensis πρέπει να προσπαθήσει για να με πείσει. Κυρίως όσο αφορά τον τεχνολογικό τομέα!
Υ.Γ. Οσο αφορά τις διαστάσεις, το Avensis δεν είναι δα και τόσο μικρότερο.
4,695 χ 1,810 χ 1,480.
Και συνεχίζω.... το Avensis επανακτά 3 πόντους στην μεταξύ τους κόντρα.
Εχει ένα πανομοιότυπο σχεδόν σύστημα φώτων, το οποίο ίσως και να μπορούσε να χαρακτηριστεί και πιο έξυπνο, γιατί προσαρμόζεται και ανάλογα με το βάρος του αυτοκινήτου (δλδ εάν κάτσει πίσω λόγω βάρους, τότε αυτόματα προσαρμόζεται η κλήση των φώτων, ώστε να δείχνει σωστά και πάλι!)
2ος πόντος, διαθέτει επίσης σύστημα παρόμοιο με το FlexDrive, το οποίο προσαρμόζει το αυτοκίνητο στον τρόπο οδήγησης του οδηγού (πέρα απο την επιλογή που δίνει απο μόνο του για sport οδήγηση). Δεν ξέρω ακόμα όμως εάν χαμηλώνει κτλ κτλ κτλ. Δλδ δεν ξέρω σε ποιά συστήματα επεμβαίνει.
Μείον για το Avensis, ότι το σύστημα PCS (Pre - Crash System), το οποίο κάνει κάποιες ενέργειες όταν αντιληφθεί ότι υπάρχει επερχόμενη μη αποφευκτέα σύγκρουση, το δίνει μόνο προαιρετικά στο 2.2 D4D.
Συν για το Avensis το ACC (Advanced Cruise Control), με το οποίο το όχημα αυξομειώνει αυτόματα την ταχύτητα ανάλογα με το εμπρός όχημα, και μόλις ο δρόμος είναι πάλι καθαρός, ανεβάζει την ταχύτητα εκεί που είχε οριστεί!
Μείον, και εξακολουθώ να το πιστεύω ακράδαντα, το εσωτερικό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που το εσωτερικό του Avensis δεν θα το χαρακτηρίσει προπολεμικό!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ayrton : 11-11-08 στις 14:59.
|

11-11-08, 14:38
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Οχι και προπολεμικο αυτο το εσωτερικο

11-11-08, 15:14
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Δες τα βρε συ Ηρακλή, και τα 2 δίπλα - δίπλα. τα έχω βάλει στο προηγούμενο πόστ. Δεν συγκρινονται τα 2 εσωτερικά. Ας είμαστε αντικειμενικοί.
Πρόσεξε, σαφώς και για εμένα η ΤΟΥΟΤΑ είναι μπροστά σαν εταιρεία (αυτό έλειπε!). Επίσης εάν μου δώσει καποια στοιχεία το Avensis παραπάνω, μπορεί και να το προτιμήσω (άλλωστε και εξωτερικά μου αρέσει, το έχω ξαναπεί).
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|

19-11-08, 10:59
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Μέσα σε όλα, κατέκτησε τον τίτλο "Αυτοκίνητο της χρονιάς" το Insignia... Δείτε εδώ.

19-11-08, 11:32
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Ναι, για 1 πόντο διαφορά απο το νέο Fiesta!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|

19-11-08, 11:38
|
 |
|
|
|
|
Το Fista πιστευω οτι την πατησε , γιατι οι κινητηρες που εχει ειναι παναρχαιοι.... Ετοιμαζονται νεοι , αλλα μεχρι τοτε την πρωτια την εχει παρει αλλος!
|

19-11-08, 12:07
|
 |
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
|
|
Γεια σας και απο μένα ονομάζομαι Κώστας είμαι απο Κοζάνη και εδώ και μία βδομάδα είμαι ιδιοκτήτης ενός corolla E12 του 2004.
Τώρα μιας και μιλάμε για opel,εγώ προσωπικά δεν θα ψήφιζα ποτέ ένα αυτοκίνητο με τόσα προβλήματα σαν αυτοκίνητο της χρονιάς.
Από προσωπική μου εμπειρία σε 2 Opel(Astra f,corsa b) πραγματικά αναρωτιέμαι αν υπάρχει εταιρεία με τόσο μεγάλη συχνότητα βλαβών,απο φλάντζες κεφαλής μέχρι τους ατελείωτους αισθητήρες που άλλαξα,είναι αυτοκίνητα που δεν σε αφήνουν να υσηχάσεις απο προβλήματα πάνω απο 2 μήνες.
Στο θέμα εσωτερικό πλαστικά,τριγμοί και γενικότερα δέσιμο δεν το συζητώ είναι αρκετά ποιοτικά τα opel.
|

19-11-08, 14:23
|
 |
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kzk842
Γεια σας και απο μένα ονομάζομαι Κώστας είμαι απο Κοζάνη και εδώ και μία βδομάδα είμαι ιδιοκτήτης ενός corolla E12 του 2004.
Τώρα μιας και μιλάμε για opel,εγώ προσωπικά δεν θα ψήφιζα ποτέ ένα αυτοκίνητο με τόσα προβλήματα σαν αυτοκίνητο της χρονιάς.
Από προσωπική μου εμπειρία σε 2 Opel(Astra f,corsa b) πραγματικά αναρωτιέμαι αν υπάρχει εταιρεία με τόσο μεγάλη συχνότητα βλαβών,απο φλάντζες κεφαλής μέχρι τους ατελείωτους αισθητήρες που άλλαξα,είναι αυτοκίνητα που δεν σε αφήνουν να υσηχάσεις απο προβλήματα πάνω απο 2 μήνες.
Στο θέμα εσωτερικό πλαστικά,τριγμοί και γενικότερα δέσιμο δεν το συζητώ είναι αρκετά ποιοτικά τα opel.
|
Και στα 2 αμαξια αλλαξες φλαντζα. Στην εκαψε ,τι ακριβς εγινε? Και επισης τι ακριβως αισθητηρες αλαξες?
|

19-11-08, 15:49
|
 |
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
|
|
Στο astra έκαψε φλάντζα 3 φορές.Αισθητήρες λαμδα,καυσίμου,αέρα,στροφάλου,υπολογιστή ταξιδιού.
Επίσης μικροπροβλήματα στα ηλεκτρονικά κατά διαστήματα (παράθυρα,ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές)
Στο corsa (το έχει ακόμη ο πατέρας μου) αν και έχει 90χιλ. μόνο έχω αλλάζει καυσίμου,στροφών,αέρα.Στις 20.000 χιλ. με πολύ χαλαρή οδήγηση δίσκο.
Γενικά σου λέω περισσότερο από όλα είναι ότι σου χαλάει την ψυχολογία κάθε τρεις και λίγο ή θα "παρπαρίζει" ή δεν θα παίρνει μπρος ή δεν ξέρω και γώ τι άλλο θα το πιάσει.
|
 |
Νέο Insignia OPC |
 |

22-04-09, 23:21
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Νέο Insignia OPC
http://www.auto24.gr/html/ent/728/ent.38728.asp
Που βρίσκετε η ΤΟΥΟΤΑ? Μήπως πρέπει να κοιτάξουν να βγάλουν στην παραγωγή αντίστοιχο αυτοκίνητο?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,24835992 seconds (81,84% PHP - 18,16% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:20. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|