φιλε SPITHA ειμαι απολυτα συμφωνος σε αυτα που λες.
πλεον πηγα για σερβις, γιατι μεχρι το πρωι δεν ελαβα καποια
κατατοπιστικη απαντηση.
εγινε το σερβις κ αφου φτασαμε στο επιμαχο σημειο η απαντηση ηταν:
<δεν καλυπτει η εγγυηση περαν τριετιας το αιρκοντισιον(κυκλωμα κ οποιαδηποτε φθορα του εστω κ φυσιολογικη) παρα μονο το κομπρεσσορα κ οχι εξ ολοκληρου αντικατασταση παρα μονο επισκευη αν επιδεχεται>
εκτος αυτου δεν διαθετουν μηχανημα με <αμπουλα> που εμφανιζει το σημειο διαρροης.
τε σπα.εδω τωρα θα αναφερω κατι που ισως σας υποψιασει κ καλο ειναι να προσεχθει!!!!!!!!!!!!!
καποια στιγμη ειχα βαλει φρεον σε καποιο μαγαζι εξω(ο τροπος ηταν ΜΠΟΥΚΑΛΑ κ μανομετρα).το οποιο σε μια μερα εξαφανιστηκε.κ οταν πηγα στο μαστορα ξανα με ειπε οτι εχεις διαρροη,γι αυτο κ εγω ειπα οτι μαλλον εχω διαρροη.
σημερα μετα το σερβις,παω σε κατι φιλαρακια με ελαστικα κ με προτειναν αυτοι εναν δικο τους ηλεκτρολογο.
ο σημερινος μαστορας κανει τα εξης.συνδεει τις βαλβιδες Η-L με ενα μηχανημα το οποιο εκανε εισαγωγη φρεον κ <χρωματος> για να δειξει τυχον διαρροες.
το αποτελεσμα? ΚΑΜΙΑ διαρροη.
αφου τελειωσε σε κανα μισαωρο με ρωταει,οταν ειχες ξαναβαλει φρεον με τι τροπο σε βαλανε?κ του λεω μπουκαλα απλη με τα μανομετρα φυσικα.
μου λεει ΛΑΘΟΣ τακτικη.γιατι πλεον τα καινουρια αιρκοντισιον θελουν συγκεκριμενες ποσοτητες φρεον,οπου αν εισαχθει περισσοτερη ποσοτητα κ πιεση μπορει να προκαλεσει διαρροη κ στη χειροτερη να τα <σπασει>.
εν ολιγοις εσκασα 45 ευρα κ το παλικαρι εκανε μορτικια δουλεια κ το αιρκοντισιον δουλευει κομπλε!!!!!!!!!!
ξερω οτι σας κουρασα αλλα μπορει καποια στιγμη να βοηθησω με αυτο το τροπο καποιον ανυποψιαστο.