Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 218
μπουζι ιριδιου
ενα θεματακι που πιστευω μας απασχολει....
εχω το μοτερ μου μαμα ,και θα ηθελα να τοποθετησω μπουζι ιριδιου τα IK20 ιδιο κωδικο με τα μαμησια αλλα να ναι ιριδιου.
ποια θα ειναι τα οφελη και ποια τα μειωνεκτηματα τους???
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gi@nn@kis
τελικα αγορασα τα ιριδιου τα μπουζι αλλα με εχει προβληματισει το γεγονος μην τρυπησει κανα πιστονι και τρεχω!!!!καμια ιδεα???
Μην ακους τετοιες βλακειες, εγω με τα μαμα τα μπουζι παραλιγο να παθω ζημια στα καλα καθουμενα.Ελιωσαν και δεν εμεινε τιποτα και πηγαινα και γ@μιοντ@ς στον Βολο και εκανα και δυναμομετρηση με αυτα.Ειναι οτι καλυτερο και αξιοπιστο μπορεις να βαλεις στο μοτερ σου.Αλλαγη αυστηρα καθε 20.000χιλ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
Απλά βραχυκυκλώνουν ευκολότερα απ'ότι τα τα μαμά.
Αλλά σε ένα "λογικό" μοτέρ δεν πρόκεται να συμβεί κατι τέτοιο...
Οπότε, όπως είπε και ο Ηρακλής πριν είναι ότι καλύτερο...
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
διαφορα στην αποδοση πιστευω οτι δεν θα την δουμε ειδικα στο οδηγημα μας...
εγω εχω βαλει ιριδιου τα οποια φοραει απο τη μανα του και εχουν κανει πανω απο 70000κμ... στα 4χρονια που εχω το μοτερ.ηταν ακριβουτσικα παντως!
σε 2-3 χρονια ισως τα αλαξω....