Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 423
Είναι οι καλύτερες τιμές και για τα δύο πράγματα που ρωτάς, για την κατάσταση στην οποία και τις ρυθμίσεις με τις οποίες σου παραδίδουν το αυτοκίνητό σου.
Πάνος.
__________________ Fast cars do not kill. Slow drivers, do!!! Saneatsu Abukara
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 520
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xrhstos1989
σ'ευχαριστω Πανο,αλλα εγω αν βαλω τις πιεσεις που δινει το εργοστασιο 34 και36 μου φαινεται θα πηγαινει αλου κι αλου!!!
Δεν νομιζω να ειναι αυτες οι τιμες. Εισαι σιγουρος.
Εμενα οι εργοστασιακες εινα 2.3dar μπροστα και 2.4 πισω για ανω των 160 χαω και 2-4 ατομα.Αυτες εχω συνεχεια και ειναι οι καλυτερες για ολες τις συνθηκες.
σχετικά με την πίεση, εγώ σε 195/60/15 βάζω 30 μπρος πίσω. βασικα δεν το εχω ψάξει πολυ, ούτε κάνω δοκιμες. Πιστεύω πάντος οτι οι διαφορές μερικες φορές ειναι στο μυαλό μας παρά στην πράξη. Εγώ δινω σημασία να έχω ίδια πιεση παντου, παρα αν θα είναι 29 ή 30 ή 31 Psi...
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...