Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
11-04-08, 14:33
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ελα ντε τι λεμε?? το saab ομως ποιος θα το σκισει?? δεν εχω δει πολους.
|
11-04-08, 14:36
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Δηλαδη ρε συ Κυριακο το ιδιο ειναι ενα σκισμενο ταπερ με ενα σκισμενο RX8?
Ποιο θα διαλεγες αναμεσα στα 2?
το μέλλον όμως?
|
11-04-08, 14:37
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Αντωνη 500 με 600Ε κοστιζει η ανακατασκευη του wankel..
Παντως αν συγκρινεις ενα γκολφ με μαζντα τις ιδιας χρονολογιας βλεπεις οτι βρισκονται περιπου στις ιδιες τιμες με λιγο υψηλοτερη το μαζντα..
Ο εμπορας δεν θα κοψει νομιζεις δεν θα θελει να βγαλει..
Τεσπα καντε οτι νομιζετε οταν καποιος ειναι προκατιλεμος οτι κατι ειναι μαυρο δεν μπορω να του αλλαξω μυαλο οτι ειναι ασπρο..
11-04-08, 14:42
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
λοιπον τα λεφτα ειναι του παιδιου ειναι αρκετα μεγαλος και οριμος οστε να επιλεξει κατι καταληλο για αυτον, πιστευω οτι τον δισκολευουμε καπου καπου, φιλε ayrton, πες μας τι σκεφτεσε εσυ πανω σε αυτο που θες να επιλεξεις τι σε ικανοποιει δεν σε γνωριζουμε ολοι
|
|
|
|
11-04-08, 15:06
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
[...] Επίσης, έχω σχηματίσει μια εικόνα, ότι με το RX8 θα πρέπει να το δώσω μετά από 3-4 χρόνια, όταν λογικά θα μεγαλώσει ο αριθμός των μελών της οικογένειας. Ενώ με το HONDA θα μπορώ να το κρατήσω σαφώς παραπάνω (άλλωστε και η εγγύηση μου δίνει αυτήν την δυνατότητα!) χωρίς να αντιμετωπίζω πρόβλημα ούτε απο θέμα δύναμης του αυτοκινήτου.
|
Ρε Γιάννη έτσι όπως τα λες μου φαίνεται ότι η καλύτερη επιλογή είναι ένα 5πορτο hatch στυλ Golf GTI (Θεέ μου συγχώρα με...) και από αυτά που αρχικά είχες στο μυαλό σου μόνο το Mazda σε καλύπτει. Δεν νομίζω να σε βολέψει το 3πορτο Civic με μωρά, παιδικά καθίσματα και πεθερά στο πίσω κάθισμα... Να δώσεις τώρα 30.000 € για ένα 3πορτο αυτοκίνητο και να αναγκαστείς να το δώσεις σε τρία χρόνια λόγω διαφορετικών αναγκών χάνοντας ένα περίδρομο λεφτά, το θεωρώ λίγο άτοπο... Γνώμη μου πάντα...
|
|
11-04-08, 15:30
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Καμιά φορά..... και η παραμικρή λέξη παίζει τον ρόλο της!!!!
Λέω ότι θα μπορώ να το κρατήσω παραπάνω (Ωριμοι είμαστε όλοι μας, και καταλαβαίνουμε.), που σημαίνει ότι και 1 παιδί να έχεις, δεν είναι απαγορευτικό (θέλω όπως λέω πιο πάνω, να βρώ την χρυσή τομή). Σε αυτήν λοιπόν την φάση το τάπερ είναι πιο "θετικό" απο το RX8. Το 5πορτο Golf είναι σαφώς η καλύτερη λύση σε αυτό το θέμα. Ομως 2 είναι οι επιλογές μας. Πάντως Αντρέα, δεν ξέρω αν έχεις μπεί στο Civic. Είναι υπερβολικά άνετο μπρος - πίσω! Ουσιαστικά, μόνο οι πόρτες του λείπουνε!
Χρήστο, την ερώτηση την καταλαβαίνω απόλυτα, όμως ξέρεις ότι είναι και πολλοί οι τρελλαμένοι που δίνουνε λεφτά (λίγα ή πολλά δεν το κοιτάω τώρα) για όλων των ειδών τα τουτού!
Επίσης, δεν νομίζω ότι σαν άτομο είμαι σε φάση να πάρω σεντάν, για αυτό και το παλεύω σε hot hatch!Αλλιώς οι λύσεις θα ήτανε πολλές!
Οσο για την προτροπή του Saab....... είπαμε...... δεν επιλέγουμε μεταχειρισμένο τώρα.
Γνωρίζω πολύ καλά ότι το ένα είναι αυτοκίνητο 3 χρόνων (άντε 4ων). Ενώ το άλλο σου δίνει την δυνατότητα για παραπάνω.Για αυτό θέλω να τα αντισταθμίσω όλα.... να δώ τι και πώς, για να καταλήξω.
Πάντως ομολογώ οτι ο Αντώνης, έχει πιάσει το "feeling".
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
|
11-04-08, 16:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
[...] Λέω ότι θα μπορώ να το κρατήσω παραπάνω (Ωριμοι είμαστε όλοι μας, και καταλαβαίνουμε.), που σημαίνει ότι και 1 παιδί να έχεις, δεν είναι απαγορευτικό (θέλω όπως λέω πιο πάνω, να βρώ την χρυσή τομή). Σε αυτήν λοιπόν την φάση το τάπερ είναι πιο "θετικό" απο το RX8. Το 5πορτο Golf είναι σαφώς η καλύτερη λύση σε αυτό το θέμα. Ομως 2 είναι οι επιλογές μας. Πάντως Αντρέα, δεν ξέρω αν έχεις μπεί στο Civic. Είναι υπερβολικά άνετο μπρος - πίσω! Ουσιαστικά, μόνο οι πόρτες του λείπουνε! [...]
|
Κοίτα, τώρα είμαι στην φάση που προγραμματίζεις να είσαι εσύ σε 2-3 χρόνια... Δεν έχω μπει σε Civic και δεν αντιλέγω στο θέμα των χώρων... Να είσαι σίγουρος όμως ότι το μωρό δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον χώρο για τα γόνατά του και για το κεφάλι του σε όποιο αυτοκίνητο και να το βάλεις... Πρόβλημα θα έχεις εσύ και η γυναίκα σου που θα πρέπει να χώνεσαι από τις μπροστινές πόρτες στα πίσω καθίσματα με ένα μωρό στην αγκαλιά για να το δέσεις στο καθισματάκι του και μετά να βοηθάς και την πεθερά να μπει εκεί πίσω... Έχω σαν δεύτερο αυτοκίνητο τρίπορτο Clio και ξέρω πως είναι αυτή η ιστορία (και με το μωρό και με την πεθερά...).
Εκείνο που θέλω να πω για να μην μακρηγορώ, είναι ότι θεωρώ ότι υπάρχουν λύσεις για γρήγορο αυτοκίνητο, hatch στην δική σου περίπτωση, και ταυτόχρονα βολικό με τις εκάστοτε ανάγκες του καθενός μας...
11-04-08, 16:27
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Γιαννη μην το συζητας για τριπορτο με αμεσο το ενδεχομενο να κανεις πιτσιρικι.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
11-04-08, 16:31
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Κοίτα, κακός ή καλώς, όπως το δεί ο καθένας, πεθερικά δεν υπάρχουνε, οπότε....... δεν θα είμαστε δα και τόσοι πολλοί. Αρα καταλαβαίνεις γιατί δεν με αγχώνει πολύ η έλλειψει των 2 επιπλέον πορτών.
Ομολογώ, ότι θα είναι μια δυσκολία.
Ομως δεν μπορώ με τίποτα να βάλω το GOLF στην σκέψη μου. λυπάμαι. Αυτό δεν αλλάζει! Επειτα..... δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο άλλο σε αυτήν την κατηγορία εκτός απο αυτά που αναλύουμε είς βάθος (εκτός απο εκείνα που αποριφθήκανε για διάφορους λόγους!). Υπάρχουν? Αν έχεις κανένα άλλο στα υπόψην να το ακούσω ευχαρίστως!
@Κυριάκο
Οσο άμεσο μπορεί να θεωρηθεί μετά από 3-4 χρόνια!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ayrton : 11-04-08 στις 16:38.
|
11-04-08, 19:07
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Καταρχήν, πηγαίνω με τα χίλια τη φωτογραφία του corollapatra.. Δεν έχω την μπλούζα του club, αλλιώς θα έβαζα και εγώ μια αντίστοιχη...
Κατά δεύτερο λόγο, φίλε μου, το μόνο που έχω να συμβουλέψω είναι ότι το αυτοκίνητο που θα πάρεις, εφόσον το παιδί είναι στα σχέδια της 3-4ετίας, το αγοράζεις για σένα, οπότε πάρ'το όπως γουστάρεις!! Για να πάρεις αυτοκίνητο που πιστεύεις ότι θα μετακινείς παιδί μέχρι 2 ετών (χονδρικά, μέχρι δλδ να περπατάει και να μην αναζητά το καρότσι του) χρειάζεσαι περισσότερα κριτήρια...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18142891 seconds (83,50% PHP - 16,50% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:13. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|