Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-04-08, 15:34
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν το αποκλείω... μπορεί...... βέβαια... η τιμή του τώρα έχει πέσει κατατίς, γιατί αλλάζει μοντέλο..... ώς γνωστών αναμένεται μέσα στο χρόνο το καινούργιο (προς το τέλος αν δεν απατώμαι!!!)

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-04-08, 15:36
Το avatar του χρήστη NyO
NyO Offline:

Moderator

Περιοχή: Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 364
NyO έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Γιάννη αξίζει πάντως στο συγκεκριμενο να δωσεις 1,5+ και να το παρεις με DSG. Ειδικα μεσα στην πολη θα το ευχαριστηθεις!

το μέλλον όμως?

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-04-08, 15:38
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 380
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ναι οποτε καλο ειναι να περιμενεις γιατι αμα πχ το παρεις 2009 και 2009 και κατι βγει το αλο αμεσος ειναι χαζομαρα. επισης δεν ξερω αν εχεις σκεφτει τι εξοδα συντηρισης εχει!

οσο για το κιβωτιο αυτο

Ένα νέο αυτόματο σειριακό κιβώτιο 7 σχέσεων παρουσίασε η VW. To νέο DSG, φέρει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το 6τάχυτο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα μοντέλα της και έχει στόχο την χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και την ακόμη ταχύτερη αλλαγή των σχέσεων.

Οι διαστάσεις του κιβωτίου, με την κωδική ονομασία DQ200, είναι αρκετά συμπαγείς (36,9 εκ. μήκος), κάτι που επιτρέπει για πρώτη φορά την εγκάρσια τοποθέτησή του. Αυτό σημαίνει ότι το νέο DSG μπορεί να τοποθετηθεί πλέον και στο Polo.
Άλλη διαφορά σε σχέση με το 6τάχυτο κιβώτιο βρίσκεται στους δύο συμπλέκτες, οι οποίοι πλέον είναι «ξηροί» και δεν χρειάζονται λάδι για την λίπανσή τους.
Με αυτό τον τρόπο μειώνονται οι υδροδυναμικές αντιστάσεις (ο όγκος λαδιού έχει μειωθεί κατά 75%-1,7 λίτρα έναντι των 7 του 6τάχυτου) κάτι που οδηγεί σε μικρότερη απώλεια δύναμης, μειωμένη κατανάλωση αλλά και χαμηλότερους χρόνους για την αλλαγή των ταχυτήτων.
Η πρώτη σχέση του έχει τώρα πιο κοντή κλιμάκωση, βοηθώντας έτσι στις επιταχύνσεις από στάση, ενώ η 7η παίζει το ρόλο της overdrive, για οικονομικότερα και πιο «ήσυχα» ταξίδια.
Το νέο κιβώτιο μπορεί να διαχειριστεί ιπποδυνάμεις μέχρι και 170 ίππους κάτι που σημαίνει ότι, τουλάχιστον, προς το παρόν το 6τάχυτο θα συνεχίσει να εφοδιάζει τα μοντέλα της εταιρείας με τα ισχυρότερα μηχανικά σύνολα.

Παράλληλα η VW ανακοίνωσε την αντικατάσταση του FSI κινητήρα των 1,6 λίτρων στα Golf, Golf Plus, Golf Variant, Jetta και Passat, με τον νέο TSI των 1,4 λίτρων και 122 ίππων με τον ένα υπερσυμπιεστή (καυσαερίων).

http://www.autotriti.gr
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-04-08, 16:34
Ayrton Offline:
Administrator

Η αλήθεια είναι ότι εάν έπαιρνα το GTi θα το έπαιρνα με το DSG. Κάτι με κολλάει να το επιλέξω..... δεν ξέρω.... ίσως ότι ειναι VW.
Εχω πρώτο το Τάπερ!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-04-08, 17:23
Το avatar του χρήστη T180
T180 Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 227
T180 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχω πρώτο το Τάπερ!
και κατα την ταπεινη μου αποψη καλα κανεις.

Απλα keep in mind οτι ολα τα FSI/TFSI καινε λαδι, και γενικοτερα τη χαμηλη αξιοπιστια VW. Το Golf ειναι πολυ καλα στημενο, οχι οσο το Type-R, αλλα ειναι πιο ξεκουραστο και πιο ανετο. Η σχεδιαση του εσωτερικου ειναι τελειως υποκειμενικη, αλλα ποιοτικα τουλαχιστον το Golf ειναι αναμφιβολα καλο. Στη καταναλωση ποναει σε σχεση με το Type-R.

Νομιζω ομως οτι το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις, ειναι να παρεις μια μια τις αντιπροσωπειες για test drive να δεις τελικα ποιο αυτοκινητο θα σε κερδισει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-04-08, 17:51
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton Εμφάνιση μηνυμάτων
Κάτι με κολλάει να το επιλέξω..... δεν ξέρω.... ίσως ότι ειναι VW.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από T180 Εμφάνιση μηνυμάτων
και κατα την ταπεινη μου αποψη καλα κανεις.

Απλα keep in mind οτι ολα τα FSI/TFSI καινε λαδι, και γενικοτερα τη χαμηλη αξιοπιστια VW.
Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά αυτά που ακούμε κατα καιρούς! Αν είναι δυνατόν! Δίνετε την εντύπωση οτι η VW είναι καμιά εταιρειούλα της πλάκας, αμφιβόλου ποιότητας, προδιαγραφών και αξιοπιστίας. Πραγματικά είναι φοβερή αυτή η προκατάλειψη που υπάρχει! Γιάννη αν έχεις τέτοιους ενδοιασμούς και αμφιβολίες και επειδή θα δώσεις στον δρόμο έναν σκασμό ευρώ που εσύ ξέρεις μόνο πως τα βγάζεις και κανένας άλλος, τότε πολυ απλά αφαίρεσαι απο την λίστα σου το ΕΟΣ και το gti. Κατέληξε στο Type-R γιατί είμαι σίγουρος οτι και τα άλλα δυο ιαπωνικά είναι πολύ πολύ πίσω στο μυαλό σου.
Παλιά 08-04-08, 18:12
Το avatar του χρήστη antonios7
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.3 G6
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 327
antonios7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
λαδι τραβαει το gti και ιδικα στην αρχη αλα ειναι το νορμαλ μεχρι να δεσει... μετα ειναι τζιτζι
έχω 2 φίλους με TSI 140ps. Στον ένα τράβηξε λίγο λάδι επειδή το πίεσε λίγο παραπάνω στην αρχή. Στον άλλο όχι επειδή πήγαινε νορμάλ. Γενικά στα TSI παίζει ρόλο το στρώσιμο που του κάνεις στην αρχή. Η αξιοπιστία είναι δεδομένη. Για το GTI δεν έχω ακούσει παράπονα.
Επίσης μην ξεχνάς και την παθητική ασφάλεια.
Επειδή νομίζω σου πρόσθεσα στη λίστα και το GTI, κατά σειρά προτεραιότητας απ' όσα έβαλες, θα την κάνω ως εξής και αφού δεν υπάρχει Corolla/Auris με 200ps:
1) GTI/TypeR (σηκώνω τα χέρια ψηλά), 2) ΕΟΣ 3) τα υπόλοιπα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-04-08, 18:21
Ayrton Offline:
Administrator

Σπύρο, κι όμως, το RX8 το έχω πολύ ψηλά! Δίπλα στο Τάπερ αυτήν την στιγμή....... με κολλάει λίγο το λαδάκι του (Φριτέζα γαρ).

Η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με όσα έχουνε ακουστεί για τα TSi, για το GTi δεν έχει ακουστεί τίποτα απολύτως!

Το EOS, είπαμε, στην λίστα μπήκε για την διαφορετικότητά του (και εάν πεί κανείς γιατί δεν επέλεξα κάποιο άλλο κάμπριο να βάλω, είναι γιατί είναι το μόνο -τα δοκίμασα όλα- στο οποίο μπορεί να μπεί άνθρωπος απο πίσω, με εμένα να έχω ρυθμίσει το κάθισμα εκεί που θέλω! Είπαμε, δεν κάνουνε όλα τα αυτοκίνητα για 1,92 ύψος!)

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-04-08, 18:46
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 915
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Γιαννη βαλε στο μυαλο σου καλα κατι.
Πιστευω οτι το εχεις ηδη αλλα στο ξαναλεω αλλη μια φορα.

Υποκαταστατο της πισω κινησης δεν υπαρχει!!!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-04-08, 20:42
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 410
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από T180 Εμφάνιση μηνυμάτων
Απλα keep in mind οτι Α) ολα τα FSI/TFSI καινε λαδι, και γενικοτερα Β) τη χαμηλη αξιοπιστια VW. Γ) Το Golf ειναι πολυ καλα στημενο, οχι οσο το Type-R,.......
Αμαρτία ρε παιδιά να ακούγονται τέτοια πράγματα....Γιατί τόσο κόλλημα?

Α) Kάνεις μεγάλο λάθος...Εγώ ξέρω 10 τουλάχιστον άτομα με τέτοια μοτέρ (οι πιο πολλοί με TFSI) που δεν έκαψε σταγόνα....Έχει επηκρατήσει στους Ιαπωνόφιλους να έχουν αυτό το επιχείρημα σαν το πρώτο στην αντιπαράθεση με τα γερμανικά...Για ρωτήστε και κανά TS, typeR , RX8 να σας πουν για λάδια και μετά λέμε για γερμανικά....
Β) Ok, κάποια στιγμή θα σταματήσει αυτή η καραμέλα με τη χαμηλή αξιοπιστία VW και θα καταλάβετε πως τα σημερινά VW δεν υστερούν παρά ελάχιστα από τα σημερινά ΤΟΥΟΤΑ στο θέμααξιοπιστίας...γιατί στα υπόλοιπα.........είναι ήδη πολύ μπροστά....
Γ) Με αυτό το επιχείρημα ομολογώ πως μπορεί να πάθει σοκ όποιος έχει οδηγήσει και τα δύο....Καλύτερα στημενό το καινούριο ταπερ από το GTI? Το κορυφαίο σε οδική συμπεριφορά GTI, κατα κοινή ομολογία όλων??
Πραγματικά δεν ξέρω που στηρίζεσαι και το λες αυτό, αλλά το τάπερ είναι μια κλάση πίσω από όλα τα σημερινά GTI...έχει πέσει μια κατηγορία σε σχέση με το προηγούμενο (κυρίως λόγω τιμονιού και πίσω ημιάκαμπτου) και έχει φτάσει να συγκρίνεται (και να χάνει κιόλας) με αμάξια κατηγορίας clio RS....

Οπότε μετά την παρένθεση υποστήριξης των γερμανικών , να απαντήσω και στο αρχικό ερώτημα και να προτείνω να δεις leon cupra (ακόμα δυνατότερο από GTI και παρόμοια στημένο, λίγο πιο σκληρό)ή ακόμα και leon FR που η τιμή του έχει φτάσει την τιμή που πωλούταν η TS....
Από αυτά που είχαν αναφερθεί σαν αρχική επιλογή, mazda 3 mps, RX8, ταπερ και τέλος ΕΟS...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 08-04-08 στις 22:09.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Nέα μοντέλα GMASTER6 OFF TOPIC 0 14-06-13 20:10
Ανακαλούνται μοντέλα της Toyota gi@nn@kis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 5 11-10-12 13:00
Απορία για μοντέλα ΤΟΥΟΤΑ xaralampos ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 5 02-02-11 01:42
Σύγκριση Auris με VW Golf nick2007 TOYOTA AURIS 1 10-07-09 00:39
Μοντέλα σε κλιμακα 1:18 sotoskap ΔΙΑΦΟΡΑ HOBBY (ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ) 6 25-05-09 23:03

Page generated in 0,19086504 seconds (84,58% PHP - 15,42% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:13.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com