Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 250
Κι όμως, η εγγύηση έχει γίνει extend στα 7 χρόνια οπότε και αν είσαι του 2000 τότε πάλι σχεδόν καλύπτεσαι. Επίσης σημασία είναι το πόσο καις σε 1500χμ. γιατί αν και λίγο αυτοί φτιάχνουν φάκελο έστω και αν το λάδι έχει πέσει κατά 100γρ. μόνο. Σε 3000χμ. έχεις σχεδόν μισό λίτρο τουλάχιστο.
Κι εμένα αρχικά τα ίδια μου είπαν αλλά εγώ επέμεινα και τους διάβασα και το extension της εγγύησης που σου είπα οπότε το ξανασκέφτηκαν. Αν διαβάσεις θα δεις ότι και άλλοι έχουν επσκευαστεί με τον ίδιο τρόπο. Σε ποιό αντιπρόσωπο πας το αμάξι?
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 250
Αααα από εκεί που έφυγα πριν πάω στο Γιαννίτσα.
Έχεις την απόδειξη που σου κόβουν? Τι ημερομηνία είναι? Πριν τον 6/2007? Μιλάω για την πρώτη φορά που το πήγες... Όπως και να'χει μίλα με τα κεντρικά της ΤΟΥΟΤΑ και πες τους ότι για 2-3 μήνες έχεις πάει με αυτό το πρόβλημα κλπ. κλπ. και αν δεν βρεις άκρη θα δούμε με τα κεντρικά στη Εύρώπη... πάντα έξω ανταποκρίνονται σε ζητήματα που αφορούν εγγυήσεις και ΤΟΥΟΤΑ faults.