Θα βρω το δίκιο μου στα κεντρικά???
Απώλειες από την παραμονή 3,5 μηνών του αυτοκινήτου στο συνεργείο:
1) γρατσουνιές στο ένα φτερό αρκετά εντονες.
2) γρατσουνιά μεγάλη στο ένα φως.
3) τα δέρματα γεματα γρατσουνιές(ειχαν ακουμπήσει μέσα οτι είχαν ξυλώσει από το αμάξι,δηλαδή μοτέρ-γεφυρες-πλαστικά κτλ).
4) Πίσω είχα σεντόνια-πετσετες-βιβλία (γυρνούσα από camping).Μου τα κατέστρεψαν όλα.
5) Το αμάξι ήταν τόσο καιρό έξω στον ήλιο χωρίς να το έχουν σκεπάσει και χωρίς συναγερμο αφού είχαν βγάλει τη μπαταρία.Δεν ξέρω αν φταίει αυτό αλλά τα φώτα μπροστά έκαναν κάτι σαν θάμπωμα.
6) Η βαλβίδα του λιφτ είναι κολλημένη.
7) Οι βαλβίδες νομίζω πως πάλι δε δουλεύουν σωστα.Δεν κάνει σαν τρακτέρ αλλά πάλι χτυπάνε.
8) Μου χρέωσαν ξανά υμάντα γιατί είχε ξεραθει λέει και θα έκανε θορυβο μετά από λίγο καιρό(το ίδιο μου είχαν πει στις 45000 χιλ,δηλαδή θέλει άλλαγμα κάθε 15000?)
9) Είχαν όλα τα υλικά εκεί και το έπιαναν μόνο όταν είχαν κενό.Κάθε μέρα πήγαινα και μου έλεγαν αύριο και αύριο και αν δεν έκαν ενα χοντρό τσαμπουκά ακόμα μέσα θα ήταν.
Πιστεύετε πως αν πάω στα κεντρικά θα μου σπάσουν τα νεύρα ακόμα περισσότερο ή θα βρω λύση?Που ακριβώς είναι τα κεντρικά?Διαβασα κάπου πως είναι Ελευσίνα αλλά σε ποιο σημείο?
Ακούω τις απόψεις σας και ανάλογες εμπειρίες.Η μήπως να πάω σε κάποιο άλλο συνεργείο?
|