Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 589
Μοντέλο 2004-05 με αυτά τα χρήματα λίγο δύσκολο να βρεις,μόνο αν είναι φορτωμένο με πολλά χιλιόμετρα και είναι 1.4.
Μοντέλο 2002-03 μπορείς να βρεις άνετα με αυτό το ποσό που αναφέρεις.
με μηχανές πόσα χρόνια ασχολείσαι φίλε μου?
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios
Μοντέλο 2004-05 με αυτά τα χρήματα λίγο δύσκολο να βρεις,μόνο αν είναι φορτωμένο με πολλά χιλιόμετρα και είναι 1.4.
Μοντέλο 2002-03 μπορείς να βρεις άνετα με αυτό το ποσό που αναφέρεις.
με μηχανές πόσα χρόνια ασχολείσαι φίλε μου?
Ασχολιέμαι απο 16 χρονών και έχω αλλάξει 13 μηχανάκια.Είμαι άρρωστος με το TDM 900 και το έχω πάρει 2 φορές καινούργιο και μια μεταχειρισμένο,και αν στο μέλλον εξασφαλίσω κάνα φράγκο πάλι θα το ξαναπάρω.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 589
Μπράβο κόλλημα........ Καλή μηχανή το TDM την είχε ένας φίλος και την είχα οδηγήσει...
Εγώ πάλι είμαι κολλημένος με τα HONDA....
Τώρα έχω μια VFR 800iVTEC και είναι το 7ο HONDA που έχω......
Είμαστε off topic αλλά δεν πειράζει για μια φορά......
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tdm900m
Δηλαδη για να καταλάβω γιατί τα pro facelift και facelift δεν τα ξέρω αν ψάξω για μοντέλο 2004 ή 2005 θα έχουν κάποια διαφορά;Και η έκδοση sol είναι η καλή από οτι καταλαβαινω; Τέλος πιστέυεται πως μετρητα μπορώ να βρώ κάτι απο τα δύο στα 10.000-10.500€. Πάντως παιδιά να στε καλά για τις γρήγορες απαντήσεις σας αν και δεν έχω ασχολήθει τόσο πολύ με το αμάξι όσο με τις μηχανές.
'Οπως είπαν τα παιδιά με αυτά τα λεφτά παίρνεις άνετα 2003 μοντέλο με λογικά χιλιόμετρα.