Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
13-07-07, 15:15
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
H αλλαγές έγιναν στα πλαίσια της 3ετής εγγύησης (που είναι στα ηλεκτρικά) στην ΤΟΥΟΤΑ Πασπαλιάρης.
|
13-07-07, 15:22
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
@Nikos
πότε περίπου έγινε η αλλαγή ;
Γιατί από τον Γιαννίτσα μου είπανε ψέματα ;;;
Δεν θα βρω άκρη όπως φαίνεται .
Ευχαριστώ Νίκο
|
19-07-07, 01:14
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
μου το κανει κι εμενα αυτο με τα ελαφρα πυρακια αλλα οχι παντα...ουτε μου κοβουν την δυναμη του μοτερ...με καλη 100αρα στρωνει πολυ!αλλα ρωτησα στην αντιπροσωπια και μου παν οτι ειναι λογω του εγγεφαλου και να μην πειραξω τπτ..ειναι φυσιολογικο..το λεει και στο εγχειριδιο του κατασκευαστη...ενταξει ειναι λιγο ενοχλητικο στον ηχο...αλλα δεν ειναι για να παιζω με τα ηλεκτρονικα αυτου του μοτερ...πιο πολυ θα μπλεξω παρα τηα λυσω προβληματα....
|
23-07-07, 00:28
|
banned
|
|
Περιοχή:
Γαλάτσι
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Είναι φυσιολογικό λένε διότι τους είναι γνωστό το πρόβλημα. Μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικό στον ήχο αλλά κοίτα να το αποφεύγεις γιατί μπορεί να ενοχλήσει και το μοτέρ σου. Για ρώτα τη φλάτζα σου ή τα πιστόνια σου αν τους αρέσει...
|
|
|
|
23-07-07, 23:30
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
ξερω καλα τι σημαινει πειρακια....ειχα ενα φορντ 1982 μοντελο με χαλια πλεξουδα.....και γνωριζω τις ζημιες που μπορει να προκυψουν...αλλα δεν ειναι κατι εντονο στο κορολλα...μολις παει να κανει πειρακια αφηνς στιγμιαια ελαφρα το γκαζι,και με το που ξαναπαταω στρωνει...δεν συμβαινει πολυ συχνα και αναφερεται και στο βιβλιο του κατασκευαστη σαν "φυσιολογικο" να παρατηρουνται "ελαφρα πειρακια" οταν επιταχυνει το αυτοκινητο ειδικα σε ανωφερειες η με παραπανω φορτιο....φυσικα και μπορει να τρυπησει πιστονι απο πειρακια... κι ειχα ανυσηχησει πολυ οταν το χα πρωτοπαρει....ρωτησα στον μηχανικο μου και μου πε να βαζω καλη βενζινη και να μην πειραξω τον εγκεφαλο γιοατι υπαρχει πολυ μπερδεμα..και θα μπλεξω...μπορει να το κανω χειροτερακι οπως λετε κι εσεις ο επαναπρογραμματισμος και την αποδοση του μοτερ μειωσε και δεν ελυσε ουσιαστικα το προβλημα....εχωαλλο ενα χρονο εγγυησης γιατο μοτερ....θα το ξαναψαξω...ειδωμεν...
|
05-09-07, 09:55
|
Μέλος
|
|
|
|
Λίγο moteur kote μέσα και καλύτερα όχι αλλαγή προγράμματος συμφωνώ κι εγώ. Με το moteur kote κάθε 30000χμ δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από τα πιράκια ο κινητήρας.
|
05-09-07, 15:23
|
|
Administrator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από THEMIS
Λίγο moteur kote μέσα και καλύτερα όχι αλλαγή προγράμματος συμφωνώ κι εγώ. Με το moteur kote κάθε 30000χμ δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από τα πιράκια ο κινητήρας.
|
Καλα που το ανεφερες! Ηθελα να ρωτησω γι αυτο! Που το βρισκω?
05-09-07, 18:52
|
Μέλος
|
|
|
|
http://www.motorkote.gr
Στην Αμφιθέας προς το Π.Φάληρο.
|
06-09-07, 04:00
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
εγω παντως το πηγα ταξιδακια τωρα τον αυγουστο ....ξεμπουκωσε...του βαζα και κατοσταρα βενζινα συχνα και το αμαξι...κιχ απο πειρακια...ουτε υποψια....τωρα που θα το δουλευω πολη και θα του βαζω και φθηνοβενζινες....μπορει να αρχισει παλι τα ψιλοπειρακια.....αλλα το δικαιολογω..
|
06-09-07, 13:54
|
|
Administrator
|
|
|
|
Ευχαριστω! Ξαναρχισα κι εγω να του βαζω ΒΡ απλη για πολη και ultimate για ταξιδια... με την πρωτη ευκαιρια θα βαλω και Motor Kote!
Μηπως θυμασαι τιμη να μας πεις?
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16612005 seconds (82,00% PHP - 18,00% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:34. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|