Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
Εθνικο θεμα?Παγκοσμιο ισως? |
|
31-05-07, 22:34
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Εθνικο θεμα?Παγκοσμιο ισως?
Το βιντεακι αυτο σιγουρα θα μας κανει να σκεφτουμε ποιο ειναι τελικα το Εθνικο θεμα που ολοι οι Πρωθυπουργοι και βουλευτες θεωρουν οτι ποιο σημαντικο ειναι να κανουμε μισοτελειωμενα εργα και να βγαλουμε με επτυχια τους ολυμπιακους αγωνες και για τα ματια του κοσμου να φανουμε και να εισπραξουν τα "λαμογια" εις βαρος ολων μας τα χρηματα απο την ευρωπαικη ενωση για ενα καλυτερο αυριο για εμας και τα παιδια μας!
Που ειναι ομως το καλυτερο αυριο?Τα απιστευτα για την τσεπη του Ελληνα προστιμα και η μη τηρηση του οδικου δικτυου σε αποδεκτα για την Ευρωπη επιπεδα με ασφαλτοταπητα που δεν λυωνει σαν το παγωτο στην ζεστη και δεν γυαλιζει οπως η καραφλα του Παππου μου?Τις μπαριερες λαιμητομους για εμας τους μοτοσυκλετιστες?Δεν αναφερω καν την αρνηση του Ελληνα να μαθει επιτελους να οδηγαει σωστα αλλα και να οδηγαει χωρις την εππηρεια αλκοολ ενω γνωριζει οτι ειναι επικυνδυνος για τον εαυτο του αλλα και για τους αλλους που θα βρεθουν στον δρομο του χωρις να φταινε!
Δειτε το βιντεακι και απλα σκεφτειτε οτι σε ολους μας μπορει να συμβει,ακομα και σε αυτους που δεν φταινε τιποτα!Καλ χιλιομετρα με προσοχη και σεβασμο στον συμπολιτη σου!
http://www.youtube.com/watch?v=_a2H2Q8r_b0
Υσ.Το ποστ εχει γραφτει αυτουσιο και στο www.moto.gr
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GIANNIS_G6 : 01-06-07 στις 13:33.
|
01-06-07, 00:28
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ρε Γιάννη μας ψυχοπλάκωσες βραδιάτικα....αλλά δυστυχώς πρέπει να τα βλέπουμε και εμείς και οι "υπεύθυνοι"......"ανεύθυνοι".....
|
01-06-07, 01:41
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Οτι και να πει κανεις ειναι λιγο. Εγω Γιαννη θελω να πω μονο αυτο: οσο και να φτιαξουν οι δρομοι, οσο και να αναβαθμιστει η εκπαιδευση, οσο και να αλλαξουν τα λεγομενα μελανα σημεια, δεν αλλαζει αυτο που χει γινει. Και μιλαω για τα σπιτια που χουν κλεισει...
|
01-06-07, 02:03
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Βρε συ, βαλτος εισαι; Αυριο θελω να παω Ακροπολις.Eγω κυκλοφορω στην Καρδιτσα, μεσα στην πολη φορωντας ζωνη και ας με λενε φλωρο.Λεω Καρδιτσα, γιατι δεν εχει λεωφορους, που πας με 120.Max 30, το πολυ 40.Ακομα και οταν περιμενω καποιον δεν την βγαζω.Μπορει να ειμαι σταματημενος μιση ωρα με την ζωνη.Βεβαια με κοιτανε σαν εξωγηινο.Ακομα και οι μπατσοι παραξενευονται.
01-06-07, 02:16
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΕΡΟΙΑ
|
|
Ετσι να παραδειγματιστουμε λιγο μπας και βαλουμε μυαλο γιατι κακα τα ψεματα ολοι φταιμε!
01-06-07, 04:56
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
όσα σπίτια έκλεισαν έκλεισαν και δεν ανοίγουν ξανά ! Αλλά πρέπει πρώτα εμείς να προσπαθήσουμε να μην κλείσουν και άλλα ακόμα !!!
Και σας ρωτάω ρε παιδιά πώς γήνετε αυτοί που εμείς φωνάζουμε ήληθιους να είναι 100 χρόνια μπροστά απο εμάς ?
01-06-07, 05:01
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Βρε συ, βαλτος εισαι; Αυριο θελω να παω Ακροπολις.Eγω κυκλοφορω στην Καρδιτσα, μεσα στην πολη φορωντας ζωνη και ας με λενε φλωρο.Λεω Καρδιτσα, γιατι δεν εχει λεωφορους, που πας με 120.Max 30, το πολυ 40.Ακομα και οταν περιμενω καποιον δεν την βγαζω.Μπορει να ειμαι σταματημενος μιση ωρα με την ζωνη.Βεβαια με κοιτανε σαν εξωγηινο.Ακομα και οι μπατσοι παραξενευονται.
|
Καλύτερα να σε κειτάνε οι ξένοι και να γελάνε παρά να σε κειτάνε οι δικίσου και να κλαίνε φίλε μου !!!
και κάνεις πάρα πολύ καλά γιατή η μ@λ@κια γήνετε όταν δεν το περημένεις οχι οταν είσαι έτοιμος ! αλλά και έτοιμος να είσαι πάλι μ@λ@κια μπορεί να σου τύχει !
01-06-07, 18:10
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
|
Ετσι ειμαι κε εγώ μια απο τα ίδια για την ζώνη και βλέπω παιδία κατι φίλες μου που οδηγανε καλά αλλα τι ζώνη δεν θα την φορέσου και ας της λέω.Ρωτάω μια μέρα γιατί δεν φοράς ζώνη και μου λέει έ εδώ μέσα δεν χρειάζεται (πόλη)μετα τι να της πώ πέστε???και μια και το εθνικό θέμα μου θύμησε το βιβλιαράκι του κυρίου(δεν μου ρχεται τωρα) σχολή ασφαλούς οδήγησης
|
01-06-07, 20:47
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Κος Ιαβερης και τα γραφομενα στο βιντεακι ειναι απο το βιβλιο του.
01-06-07, 22:28
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Ρε παιδιά κακά τα ψέμματα είναι η πικρή αλήθεια πως το οδικό μας δίκτυο δεν είναι σε καλή κατάσταση.Τα ατυχήματα είναι αναπόφευκτα από τη στιγμή που οδηγούμε κάτω από τέτοιες συνθήκες.
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17264104 seconds (82,97% PHP - 17,03% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:25. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|