Παιδια μολις χτες , πηρα την βαση στα χερια μου. Να πω εδω οτι το κατηστημα που μου την εστειλε (
www.play247.gr) , μου την ειχαν βαλει σε ωραιο , ασφαλισμενο κουτακι και οτι ηταν αψογοι.
Στο θεμα μας τωρα , την βαση ρην τοποθετησα , πολυ ευκολα , στον δεξιαο αεραγωγο του οδηγου. Εφαρμοζει παρα πολυ καλα και δεν κουνιεται με τιποτα!!! Για την ακριβια τν δοκιμασα και χτες και σημερα και δεν κουνηθηκε χιλιοστο. Η αληθεια ειναι οτι δεν μπορει να κουνηθει , γιατι κατα καποιο τροπο σφινωνει στις γριλιες , χωρις να τις πιεζει. Βεβαια , θεωρω οτι και εκει ειναι το αρνητικο της σημειο. Και αυτο γιατι εαν καποιος θελει να την βγαλει , πρεπει να ειναι προσεκτικος (το αναφερει και στις οδηγιες). Απο περιεργια πηγα να την βγαλω , τα καταφερα ναι μεν , αλλα στην αρχη φοβηθηκα γιατι δεν εβγαινε και νομιζα οτι θα την σπασω. Αλλα με λιγη υπομονη ολα γινονται... Επισης να πω εδω οτι υπαρχει τροπος να αφαιρεσεις ενα κοματι της ( το ποιο μεγαλο). Προκειται για την πλατη που που παει και καθεται το PDA( δες φωτο) και ετσι , εαν καποιος θελει να την βγαλει , μπορει αλλα θα μεινει ο μηχανισμος που κουμπωνει στις γριλλιες.
Απο λειτουργικης αποψης , ειναι παρα πολυ καλο , παρεχει πολυ καλη θεαση και μπορεις ανετα να πατας με το πενακι σου οτι ακριβως θελεις! Η βαση που μπαινει το pda εχει ωραια σφουγγαρακια και ετσι οποιος κραδασμος και να υπαρξει , δεν θα περασει στο μηχανακι. Το μεγεθος προσαρμοζεται σε οποιοσηποτε μηχανημα. Βαζοντας το PDA πανω , υπαρχουν 2 "πτεριγια" , τα οποια τα κλεινεις για να εφαρμοσουν και να μην αφησουν το περιεχομενο τους να παει πουθενα. Οταν θελησετε να το βγαλετε , ενα πλαινο κουμπακι(δες φωτο) , σας επιτρεπει , πατωντας να ανοιξουν τα "πτεριγια" και να παρεις το PDA απο εκει. Εδω να πω οτι δεν χρειαζετε να ειναι μονο PDA , αλλα ακομα και κινητο.
Αυτα τα ολοιγα. Επομενως οποιος θελει κατι τετοιο , χωρις να το σκεφτει , να παει να την αγορασει αυτη την βαση....
ΥΓ: Σαν review το εκανα....