Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Βασεις στηριξης μοτερ
Παλιά 24-01-19, 03:10
nik83g6 Offline:

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
nik83g6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Βασεις στηριξης μοτερ

Καλησπερα παιδια, πηγα το corollaki μου σε 2 συνεργεια εξειδικευμενα toyota στο Γαλατσι και μου ειπαν οτι χρειαζοται αμεσα η αντικατασταση των βασεων μοτερ.
Στο ενα συνεργειο μου ειπαν οτι τα aftermarket δεν ειναι τοσο καλα και πανω στο χρονο χαλανε και στο αλλο μου ειπαν οτι τα aftermarket ειναι εξισου καλα.
Το corollaki το πηρα πριν μια εβδομαδα και δεν εχω πολλες γνωσεις απο συνεργεια, ανταλλακτικα κλπ κλπ για toyota...

Δωστε μου τα φωτα σας ψαχνω κατι οικονομικο και σε ανταλλακτικα και σε εργασια αφου οπως προειπα τωρα πηρα το αμαξι και ειμαι πολυ ζορισμενος...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-01-19, 07:44
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καλημέρα, καταρχήν σου ειπαν καθαρα βλακείες, φυσικα και δεν χαλανε στον χρονο τι θα πουν αυτοι!
εχω βαλει πολλες φορες aftermarket ειδικα την μπροστινη βαση που εχω και 4EFTE και ριχνει κλοτσιες το μοτερ στα τουρμπισματα και εβγαλαν τα ιδια χρονια με την γνησια τιποτα δεν αλλαξε.
αν εισαι Αθηνα δες εδώ www.onparts.gr τωρα τελευταια ψωνιζω από εκει εχει φοβερες τιμες.
Από Toyota δεν μπορεις να παρεις βασεις εκτος αν σου περισσευουν πολλα ευρω, την μπροστινη την επαιρνα πριν χρονια κοντα στα 70 ευρω!!!! Καποτε την γνησια την ειχα γεμισει παμπριζοκολλα όπως και άλλες αλλα παλι κοπηκε δεν την γλιτωσα και μαλιστα ειχα πολλους κραδασμούς στο αμαξωμα ειδικα στο ρελαντί και ενοχλεί το στομαχι.

Εμενα η γνωμη μου αλλα και προσωπικη μου εμπειρια δειχνει ότι οι βασεις είναι εξισου καλες με τις γνησιες και γιαυτο δεν ξαναπηρα ποτε ξανα γνησια είναι πεταμενα ευρω.

Για εργασια θα πας σε συνεργειο οπου θες όχι Toyota κτλ γιατι σε σκιζουν στις τιμες.

Δες εδώ για τις βασεις https://www.onparts.gr/toyota/coroll...aseis-kinitira εχει και τις γνησιες να δεις τιμες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-01-19, 09:55
Το avatar του χρήστη dim
dim Offline:
Μέλος

Μοντέλο: AE111 G6R, charade GTti
Περιοχή: thessaloniki
Δύναμη Σεβασμού: 243
dim είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Όσο αφορά τις βάσεις οι γνήσιες είναι καλύτερης ποιότητας από τις ιμιτασιόν και είναι αρκετά ακριβές.
Εάν το δούμε βάση τιμής, ίσως να συμφέρει να βάλεις ιμιτασιόν.
Παλιά 24-01-19, 10:26
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Θεωρητικά είναι καλύτερης ποιότητας αλλά στην πράξη πολλές φορές αλλα βλέπουμε. Πχ στην μπροστινή δεν έχω δει καμία διαφορά και δεν μου έβγαζε παραπάνω ζωή. Οι τιμές δυστυχώς είναι εξωπραγματικες!!! Ειδικά Σε κάποιες πλαγιες και την πίσω είναι τρελές. Μόνο η μπροστινή παλεύεται. Αν κάποιος θέλει και παραπάνω από μια δεν υπάρχει περίπτωση να βάλει γνήσιες. Οκ δεν είναι από χρυσάφι οι τιμές είναι άκρως απαράδεκτες. Εγώ και την πίσω της γέφυρας που άλλαξα νομίζω πέρσι ιμιτασιον έβαλα και είναι άψογη.

Ααα δες και στο japansparecenter αν και γενικά είναι ποιο ακριβος από τον άλλον.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
βασεις για προφυλακτηρα basilakiscorolla TOYOTA COROLLA E 12 1 28-10-11 17:40
βασεις μηχανης pwpwpali TOYOTA COROLLA 111(G6) 41 24-09-11 01:20
Βασεις καθισματων για bucket σε ε11 nikos 1.3g6 TOYOTA COROLLA 111(G6) 18 16-05-10 19:43
Βασεις Μηχανης!!! GEORGE N. TOYOTA COROLLA E*101 18 12-03-10 19:11
Βαση στηριξης PDA-GPS JOHNG6 OFF TOPIC 11 14-05-07 14:54

Page generated in 0,12604809 seconds (77,81% PHP - 22,19% MySQL) with 29 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:29.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com