Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Πετάλι Συμπλέκτη |
|
16-11-06, 00:27
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πετάλι Συμπλέκτη
πρίν απο λίγες ημέρες παρατήρησα οτι το πετάλι του συμπλέκτη όταν το πατάω κάνει ένα περίεργο τρίξιμο και έχει ένα τζόγο και μέσα έξω και δεξιά αριστερά ...
έχει διαπιστώσει κανίς κάτι παρόμοιο ? τι πρόβλημα είναι πάλι αυτό ?
βασικά είναι πρόβλημα ? μπορεί να δημηουργήσει κάποια ζημιά ?
|
Re: Πετάλι Συμπλέκτη |
|
16-11-06, 00:42
|
|
Moderator
|
|
|
|
Re: Πετάλι Συμπλέκτη
Κωνσταντίνε δες μήπως έχει φύγει η μεταλική ασφάλεια που κραταέι το πετάλ στον πυράκι του! Μη σου φύγει κανά πετάλ και βασανιστείς. Καλύτερα να το πάς να το δει και μηχανικός μήπως είναι κάτι άλλο και τρίζει απο την τρόμπα του συμπλέκτη!
|
16-11-06, 14:25
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘήνα
|
|
Μήπως επίσης μερικές φορές δυσκολεύεσαι να βάλεις πρώτη και άλλες φορές χωρίς κανένα προφανή λόγο μπαίνει σαν βαμβάκι;
|
16-11-06, 14:36
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 4ZZ-FE";p="
Μήπως επίσης μερικές φορές δυσκολεύεσαι να βάλεις πρώτη και άλλες φορές χωρίς κανένα προφανή λόγο μπαίνει σαν βαμβάκι;
|
Αυτό που λες συμβαίνει στο δικό μου συνήθως τις πρωινές ώρες όταν το car έχει μείνει ακίνητο όλο το βράδυ. Νομίζω ότι οφείλεται στο ότι δεν έχει λιπανθεί ακόμα το σασμάν, γιατί μετά από λιγο οι ταχύτητες μπαίνουν κανονικά...
16-11-06, 17:54
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
Αν το τριξιμο το αισθανεσε κυριως οταν φτανει στο τερμα ο συμπλεκτης μαλλον απο την υγρασια ειναι. Πηγαινε να στο γρασαρουν λιγο. Το ακουγα και εγω αυτο το τριξιματακι.
|
16-11-06, 21:37
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Μελίσσια-Ηράκλειο Κρήτης
|
|
Συμφωνώ με τον banditt...Το ίδιο μου έκανε και σε μένα και πήγα και μου βάλανε λίγο γράσσο...Να διαχωρίσω κάτι όμως...Το τρίξιμο,μου το έκανε όταν ο κινητήρας ήταν ανοιχτός αλλά όταν ήταν και σβηστός...Και προερχόταν απο κάτω ακριβώς απο τα πόδια μου.Σε διαφορετική περίπτωση,θα πρέπει να είναι κάτι άλλο και καλύτερα θα ήταν να πας να το δείς...
|
16-11-06, 21:54
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Εμένα το τρίξιμο προερχόταν από το πλατό. Μου το γρασάρανε εξωτερικά από την σχισμή της ντίζας. Επειδή όμως με την πρώτη βροχή επανερχόταν ο θόρυβος μου αλλάξανε δίσκο-πλατό.
|
16-11-06, 22:07
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Μελίσσια-Ηράκλειο Κρήτης
|
|
Άντε ρε συ??Μα είναι δυνατόν να αλλάξεις ολόκληρο συμπλέχτη για έναν θόρυβο??Μήπως έπαιζε και κάτι άλλο?Γιατί μου φαίνεται πολύ περίεργο να σου αλλάξουν ολόκληρο το σέτ επειδή ακουγόταν ένας και μονο θόρυβος....
Δεν είμαι δύσπιστος αλλά ρε Gorillas σου είπανε όλη την αλήθεια???
|
17-11-06, 04:21
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Πήγα 2-3 φορές για λύπανση και το πρόβλημα συνεχιζόταν. Τους είπα ότι δεν είναι λογικό να πηγαίνω κάθε 3 και λίγο να μου ρίχνουν σπρέι και μου είπαν να μου κατεβάσουν το κιβώτιο και θα δουν. Πρίν το λύσουν ο αρχιμηχανικός μου είχε πεί ότι μάλλον φταίει το πλατό και όταν το κατέβασαν μου είπαν ότι ήταν ελλατωματικό. Και μιας και κατέβηκε μου αλλάξανε και δίσκο, στην εγγύηση πάντα. Ποιός ο λόγος να μου πουν ψέματα; Αφού δεν πήραν χρήματα!!! Και όλα αυτά με 45.000 χιλιόμετρα!!!
|
|
Re: Πετάλι Συμπλέκτη |
|
19-11-06, 13:29
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ATHENS
|
|
Re: Πετάλι Συμπλέκτη
ακριβως το ιδιο εγινε και με 'μενα. απο το σεπτεμβριο που μου εβαλαν σπρε'ι' ομως σταματησε το τριξιμο αν συνεχιστει θα απαιτησω κι εγω περισσοτερο ψαξιμο απο το μηχανικο και στην καλυτερη αντικατασταση!!! θελω να πιστευω πως αφου σταματησε το τριξιμο δεν εχω ελλατωματικο σασμαν.παντως εγω ειμαι πολυ απογοητευμενος με τις ταχυτητες,η πρωτη ποτε μπαινει ποτε οχι ενω η οπισθεν σκαλωνει συστηματικα και μπαινει μετα απο δυο,τρεις προσπαθειες!!. εχω 48000χλμ
REQUIRE ONE BALL
RALLYING REQUIRES TWO!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17001390 seconds (80,93% PHP - 19,07% MySQL) with 46 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:36. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|