Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|

11-09-04, 17:57
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από leondas";p="
Όλες οι βενζίνες λίγο πολλή ίδιες είναι, οι διαφορές τους είναι πολλή μικρές και αυτές στα πρόσθετα. Τι μεγάλη διαφορά πιστεύω την κάνει ο βενζινάς αν έχει δικό του βυτίο μεταφοράς καυσίμων, και φυσικά πόσο λιγότερο απατεώνας είναι.
|
Συμφωνω απολυτα!
|
 |
Re: ΦΑΚΕΛΟΣ:ΒΕΝΖΙΝΗ |
 |

15-09-04, 09:23
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Re: ΦΑΚΕΛΟΣ:ΒΕΝΖΙΝΗ
Μετα απο αρκετα ταξιδια και φουλαρισματα κατεληξα στα κολουθα συμπερασματα
V power Racing απλά κορυφαία
ΕΚΟ Kinitron 100 μια καλή εναλλακτική της πρώτης
BP Ultimate ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ
τα μπεκ καλο ειναι να καθαριζονται ανα 40.000 με 50.000 χλμ. ενω φιλτρο βενζινης αν μπορειτε να το αλλάζετε καθε 10.000 χλμ ειναι το ιδανικο.
|

15-09-04, 12:57
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ.Δημήτριος
|
|
Ρε παιδιά γιατί τέτοιο θάψιμο στην BP Ultimate ; Μια χαρά βενζίνη είναι....Μήπως ο βενζινάς είναι 'βρωμίαρης' ;

Από πότε το "στρίβειν" έχει οποιαδήποτε σχέση με αρραβώνες και τέτοια άσχετα;
|

15-09-04, 13:05
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
|
|
Εγώ διάβασα σε τέστ ότι με ultimate ανέβαζε 50-60 βαθμούς θερμοκρασία στα καυσαέρια παραπάνω απο τις άλλες και σταματήσανε τα λιωσήματα για να μην πάθει τίποτα το μοτέρ.
Οπότε..............
|
 |
 |

17-09-04, 08:25
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
φιλε ultramar δεν εχει κανενας νομιζω λογο να θαψει η αν εξυμνησηει καποια βανζινη. οτι λεμε εδω ειναι ακθαρα και μονο προσωπικη εμπειρια. κουβεντα κανουμε. εγω προσωπικα εχω δοκιμασει την bp ultimate σε διαφορα πρατηρια και σημεια της Ελλαδας. Με την εν λογω βενζινη το μοτερ μου εχει την χειροτερη αποδοση. Αν εχεις διαφορετικη αποψη και θα την σεβαστουεμ ακι αθ την συζητησουμε απλα πες τη μας. Φιλικα....
|

01-10-04, 14:08
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Ξέρει κανείς αν τα μπροστά φώτα βγαίνουν τώρα πια (ή θα βγαίνουν) με γυάλινο καπάκι και όχι με πλαστικό??
|
 |
 |

03-10-04, 21:06
|
 |
|
|
Περιοχή:
kabala
|
|
|
 |
 |

04-10-04, 21:22
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
φιλοι corollakides...
επιτρεψτε μου να εκθεσω τις αποψεις μου στο θεμα βενζινης που πιστεψτε με εχω βαλει απο τιν πλεον σαβουρα εως και 100+
λοιπον πρωτος νομος...
1. μην χρησιμοποιειται απλη ....γιατι πολυ απλα η διαφορα στην αποδοση με την vpower ειναι τουλαχιστον χαωδης..(εχω ριξει στιν αρχη στο corollaki κατι μουφες ετεκα και jetoil με 0,66......μια δεν πηγαινε το κακομοιρο)
2. μην αναμειγνειετε Vpower με αλλες βανζινες..(ιδιετερως ..αν αυτες οι αλλες ειναι απλες...)το αποτελεσμα ειναι τουλαχιστον καταστροφικο....(χανει την μπαλα ο εγκεφαλος..δεν μπορει να αντιληφθει γιατι η ποιοτητα μιγματος συνεχως αλλαζει τιμες)
3.. φοβαμαι οτι εγω δεν μπορεσα να βρω διαφορα αναμεσα στην Ultimate-shell racing και Vpower (εκτος απο την τιμη),,,τουλαχιστον στο δικο μου τουτου. γι αυτο και προτιμω την vpower
4.. εχω την αισθηση οτι το 1,10 (racing-ultimate) παραειναι ακριβο για ενα λιτρο βενζινης
5.. πεντακαθαρο βενζιναδικο-φτηνο-και εταιρικο βρισκεται μετα το παλατακι στο χαιδαρι . φουλαρετε αφοβα..
υγ....ολα τα παραπανω εχουν προκυψει μετα απο
|
 |
 |

04-10-04, 21:29
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
saki,,,
μην τρελενεσαι ....
εγω φορουσα ενα φιλτρακι ΚΝ για καλυτερη εισαγωγη αερα ...και πιστεψε με μετα απο συνεχομενες μετρησεις (τουλαχιστον ενα μηνα εκανα μετρησεις με το εργοστασιακο φιλτρο και το ΚΝ .....σε εθνικη και πολη.....) κατεληξα οτι μου αυξησε την καταναλωση 0,85λ το χιλιομετρο....
(πραγματικοτατη αυξηση)
δεν ξερω αν οντως το προβλημα ειναι αντιστοιχο στην φιλτροχοανη αλλα να ξερεις οτι και το corollaki δεν ειναι και το οικονομικοτερο.....
εμενα στην πολη δυσκολα θα πεσει κατω απο 10 λιτρα ενω στην εθνικη με 140σταθερα μου καιει 8,5λιτρα...
εαν περιοριστω καπου στα 110-120 κυμαινομαι στα 7,2-7,6
ελπιζω να βοηθησα
|
 |
 |

05-10-04, 19:59
|
 |
|
|
Περιοχή:
kabala
|
|
φιλε μου σε ευχαρηστω φυσικα και με βοηθησες κατι τετοιο ηθελα να ακουσω για να δω οτι δεν εχω προβλημα εγω μονο!!το ξερω οτι με φιλτροχωανη εχεουμε πλουσιο μειγμα οποτε μεγαλυτερη καταναλωση!!παντως σε ευχαρηστω και παλι!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,22941494 seconds (80,99% PHP - 19,01% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:38. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|