Υπερκυβισμος
Παιδια,συγνωμη που το ανοιγω σα νεο θεμα,ενω υπαρχει,εχω γραψει ενα κειμενο στο καταλληλο θεμα,αλλα επειδη ειδα οτι το τελευταιο ποστ φιλου ειναι 8ος 2019,λογω παλαιοτητας και του αυτοκινητου,ειπα να το βαλω κι εδω μηπως δε φανει.Και παλι ζητω συγνωμη,αν οι διαχειριστες το κρινουν λαθος,ας το σβησουν
<<Καλησπέρα στην παρέα, έχω πολύ καιρό να σας επισκεφτώ, διαβάζω πολύ προσεκτικά για 2η φορά όλο το θέμα από την αρχή και κοντεύω να τελειώσω και τη δεύτερη φορά. Η ενημέρωση και η βοηθεια που έχετε προσφέρει όλοι,παιδιά είναι παραδειγματικη .Πολλοι απο εσας πιθανον θα εισατε πολυ μικροτεροι μου(εγω ειμαι ενας ανησυχος 50αρης,που δε λεει να μεγαλωσει������,προερχομενος απο τα νιατα μου,απο saxorala,τουμπανιασμενα και κατεληξα στο κορολακι μου απο το 2010 και ησυχασα.Αλλα παραησυχασα και τρωγομαι παλι γιατι δεν υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης αυτοκινητου.Εχει παλιωσει η γριουλα g6 1.4 2000 μοντελο,250.000 χλμ.Καιω 1 λιτρο λαδι στα 1000.Σκεφτομουνα τη φαση με 1ζζ 1800 πραγματα και μεχρι εκει.Ουτε καπακι να πειραξω,ουτε εισαγωγες,πετσλουδες εξατμισεις,προγραμμα,τιποτα,απ αυτα.Εις γνωση μου από όσα έχω διαβάσει ότι δεν θα πάρει αυτά που πρέπει, αλλα σιγουρα θα ζωντανεψει πολυ απο οτι ειναι τωρα..Η ερωτηση ειναι και θελω τις εμπειρες γνωμες σας,οσοι ξερουν,με το λαδοκαψιμο βαζοντας τα εμβολα τα καινουρια με τα ελλατηρια στους κυλινδρους,οπως ειναι(γιατι δε θελω να τρεχουμε ρεκτιφιε για μετρηματα,λογω κοστους να μην ξεφυγω) ,θα γινει δουλεια? Δεδομενου οτι ειχα διαβασει καπου το Sotos που μιλησε κσι για οβαλ στους κυλινδρους,τι γινεται με αυτο το θεμα,θα γινει δουλεια? η θα μπλεξω? Τα χρηματα μου ειναι περιορισμενα(εχω και 2 διδυμα στην εφηβια) και κατσλαβσινεται τη θεση μου.Τα πραγματα,τωρα θα μαθω τιμες απο Πασπσλιε,εχω γνωστο μεσα που παιρνω εκπτωση αλλα και μεσω club.Σιγουρα οι τιμες θα εχουν αλλαξει απο εκεινα τα χρονια που ειχατε βαλει,αλλα θα δουμε.Και ενα τελευτσιο,Αθηνα ειμαι απο συνεργειο εχω εναν ανθρωπο που πηγαινω,γνωστη των Toyota,πολλα πραγματα βεβαισ τα φτιαχνω μονος μου γιατι σκαμπαζω,αν εχετε να μου προτεινετε με pm αν θελετε κσι καποιον αλλο που να εχει ασχοληθει με τη δουλεια αυτη να μου πειτε,να εινσι και οικονομικα σχετικα και ανεπισημα καποιο παλικαρι εκτος δουλειας του(καταλαβαινετε τι εννοω) ακομα καλυτερα.
Ευχαριστω πολυ εκ των πρωτερον και ζητω συγνωμη για το μυθιστορημα,αλλα επρεπε να εξηγησω.>>
|