Λοιπόν, αυτή είναι η 11αρα μου.
1.3 4efe 5ταχυτη terra
Αγοράστηκε τελείως εργοστασιακή με 150 χιλ χλμ το 2018 οπου τωρα βρίσκεται στα 205 περίπου
Οι αλλαγές που εχουν γινει μεχρι τωρα:
Μηχανικά
-Πανελ Φιλτρο Ελυθερας
-Πιο ελευθερο τελικό
Στήσιμο
-15ρες ζαντες BSA 15x7j et38 και λαστιχα Hankook Ventus Prime 3 195/50/15 (Eπειδη αγοραστηκε με με τις εργοστασιακες 14αρες και λαστιχα 185/65/14 τα οποια ηθελαν αλλαγη πηγα σε 15ρες)
-Θωλομπαρα απο g6
-Ελατηρια χαμηλωματος 30mm TTE της eibach τα οποια μπηκαν στην μαμα αναρτηση (kyb μαυρα). Τα οποια απο οτι γνωριζω ηταν σαν εξτρα της tte για τις εργοστασιακες αναρτησεις.
Εξωτερικό
-Γυάλισμα (οταν αγοραστηκε το οπόιο ήταν απαραίτητο καθώς το βερνίκι σε καπο και ουρανο ήταν σε άθλια κατασταση)
-Μασκακι απο g6
-Φιμέ Τζάμια
-Βαμμένοι προφυλακτηρες στο χρωμα του αυτοκινητου
-Λαστιχένιο lip universal
-LED φώτα
Εσωτερικό
-Τριάκτινο τιμονι απο celica/mr2??
-Gated Shifter όπου εχω σχεδιασει (δηλαδη μια μεταλική πλακα που μπαινει στο πλαισιο της βασης της φουσκας του λεβιε)
-Καθισματα απο g6
Επισης επειδη ψιλοασχολουμαι με cad σχεδιασα μια λαμαρινα απο ανοξειδωτο για να κλεισω το κενο μεταξυ μετωπης και μασκας.
Στα 2 χρονια και περιπου 50χιλ χλμ η μόνη ζημία που εχει βγαλει ειναι η τρόμπα φρένων.
Εχω μπει και στα μεγαρα με λαστιχα toyo t1r 205/55/15 με καλυτερο χρονο 1.25.
Video:
https://www.youtube.com/watch?v=JS3pq3m3Zd0
Τι σκέφτομαι για το μελλον. Κάποια ιδανικά με "απειρο" budget
-4efte(3s ισως)
-4wd
-kw/jrz coilovers
-ολο το κιτ wrc
-bronze rays te37
-ολικό βάψιμο στο ιδιο μαυρο
-flock στο ταμπλό
-Καθως μπεζ σκεφτομαι για πλαστικά απο g6 ή να τα βάψω μαύρα με σπρευ βινυλίου οπου μετα απο αρκετες δοκιμες βγαινει σαν oem αποτελεσμα. (πχ ο αεροσακος του τιμονιου ειναι βαμμενος μαυρος)
-τα υπολοιπα δεσιματα(πισω θωλομπαρα,ψαλιδομπαρα κλπ..)
Λόγω ενασχόλησης μου με τα social ανεβάζω και πιο πολλά στο instagram μου @corollae11