Νικηφόρε καλημέρα.
Όπως είχα αναφέρει στην αρχή βλέπαμε το Volvo V40 (δεν το απορρίψαμε ακόμα) το οποίο είναι πάρα πολύ καλο αυτοκίνητο και μου αρέσει σαν σχεδίαση πολύ πολύ περισσότερο απο όλα τα άλλα. Και παρόλο τα πέντε χρόνια εγγύηση που δίνει τώρα η Volvo όταν έχεις ένα αυτοκίνητο σαν την Corolla μου που σε 17 χρόνια έβγαλε δυο τρια πραγματα ανάξια λόγου (λάμπες , διακόπτες κλπ) δύσκολα το αποφασίζεις να πας σε άλλη μάρκα. Ναι και μένα το Auris δε με ξετρελαίνει σχεδιαστικά όπως το V40 αλλά βάζω τα πράγματα κατω και προτιμώ να πάω στην ασφάλεια της Toyota παρά να ρισκάρω και να με βρίζω αργότερα ( πάντα μιλώντας υποθετικά ) .Το Chr από την άλλη είναι πιο ειδικό αυτοκίνητο , και από αυτά που διαβάζω έχει πιο σκληρή ανάρτηση σε σχέση με το Auris οπότε μάλλον απορρίπτεται . Έκανα αυτόν τον πρόλογο γιά να πω ότι άντε να κάνουμε έναν (σχεδιαστικό) συμβιβασμό και από το Volvo να πάμε στο Auris , αλλά να αφήσω την Toyota και να πάω σε Nissan ή κάτι παρεμφερές δεν παίζει σε καμία των περιπτώσεων . Χωρίς να έχω κάτι με την Nissan εξηγούμαι , έτσι και αλλιώς φέτος ήταν δεύτερη σε πωλήσεις μετά την Toyota. Αλλά και ένα συγκριτικό τεστ που είδα σε ένα περιοδικό ( δε θυμάμαι πιο ) μεταξύ του Auris και του Pulsar σε όλους τους τομείς έβγαζε καλύτερο αυτοκίνητο το Auris . Οπότε εκεί θα παιχθεί το παιχνίδι μεταξύ Auris και Volvo V40 με περισσότερους πόντους να κερδίζει μέχρι στιγμής το Auris για αυτά που ανέφερα παραπάνω αλλά και για τα πέντε χιλιάρικα λιγότερα που κοστίζει και με πιο πλήρη εξοπλισμό σε σχέση με το Volνο το οποίο Volvo βέβαια έχει μηχανή 1500cc turbo και έχει και αυτόματο κιβώτιο. Ίδωμεν λοιπόν.....