Καλησπέρα και χρόνια πολλά! δεν θυμαμαι από ποτε μετά απο την παραπανω επισκευη είχε αρχισει να χανει παλι η αντλια και τα πηρα στο κρανιο και με εβαλε ο διαολος να παω να παρω αλλη μια ιδια αντλια από τον γνωστό μαντρα που ψωνιζω με 60 ευρω και 6μηνες εγγυηση οτι δεν θα χανει, τωρα αρχισε και αυτη να χανει! εκτος απο το να παρω παλι το set επισκευης (27 ευρω οπως ειπαμε απο Toyota) μηπως υπαρχει περιπτωση να βρω πουθενα τετοιο oring να μην αγοραζω ολο το κιτ? ξερει κανεις? επισης μηπως μπορω να βαλω καποιο στεγανοποιητικο να μην χανει? οχι κατι μονιμο ομως, πχ οχι κολλα 2 συστατικων που δεν ξαναβγαινει! καμια ιδεα κανεις?
παραθετω μια φωτο να δειτε ποσο χανει, σημερα ειδα οτι εγινε χειροτερα, πριν απλα δακρυζε καμια φορα.
Οπως ειδα τωρα στην φωτο που εχω βαλει ποιο πριν, στο σετ επισκευης περιλαμβανονται 2 (ιδια οπως φαινονται oring λαστιχα) οποτε αμα βρω που εχω τα αλλα εξαρτηματα και ειναι ιδιο (μπορω να το δω απο την αλλη αντλια που εχω) τοτε μπορω να το αλλαξω χωρις να αγορασω κατι αλλο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 24-12-15 στις 18:24.
|