Εγώ δε λέω ότι αυτά δεν ισχύουν, λέω ότι μπροστά στην αφαίμαξη που μας γίνεται οικονομικά (και) με το έξτρα κόστος στα διόδια, το να παρουσιάζουμε ως σημαντικότερο πρόβλημα την αύξηση της κατανάλωσης για το 140-0-140 και τον απειροελάχιστο κίνδυνο ατυχήματος είναι ανούσιο. Αυτό λέω.
Από εκεί και πέρα, όλα τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ γνωστά σε όλους. Εκείνο που ενδιαφέρει τους κυβερνώντες είναι να φέρουν νούμερα και να "φτιάξουν" τους βιομηχάνους και τις μεγάλες εταιρίες. Αυτό θα το κάνουν με κάθε κόστος για τη τσέπη σου και τη τσέπη μου (και κανένα κόστος για τη δική τους φυσικά). Δε τους ενδιαφέρει εάν πέσει η κατανάλωση, εάν εγώ και εσύ ψοφάς. Παρουσίασαν πλεόνασμα (με τον οποιοδήποτε τρόπο); Όλοι τους είναι ευχαριστημένοι και όλοι μας πεινασμένοι και εξεφτελισμένοι. Μετά από αυτό, το να γκρινιάζω για την καθυστέρηση στα διόδια και τα λίγα παραπάνω λίτρα βενζίνης που θα κάψει η Corolla στο σταμάτα-ξεκίνα των διοδίων είναι σα να αναζητώ απεγνωσμένα κάτι για να γκρινιάξω περισσότερο, άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 18-02-14 στις 09:53.
|