ανοιγω αυτο το θεμα γιατι εχω ενα ''προβληματακι'' με τις αλλαγες και την διαδρομη του συμπλεκτη. Εχω προσπαθησει αρκετες φορες να κανω γρηγορο δευτεροτριτο αλλα σχεδον τις μισες φορες εχει γινει η αλλαγη χωρις το παραμικρο .. Τι εννοω . μου εχει τυχει να παω να βαλω απο δευτερα τριτη και να μην μπει να ακουστει ενα κρρρ ( και καλα ο θορυβος ) και δεν αφηνω ολο τον συμπλεκτη βαζω νεκρα και παλι προσπαθεια για να μπει.. ή αλλες φορες μπαινει η ταχυτητα αλλα ακουγεται σαν να την γρατζουναει .. εχω παρατηρησει οτι ο συμπλεκτης μου πιανει μεχρι σχεδον μεσα μεσα.. Η ερωτηση μου ειναι η εξης .. μπορω να κανω την διαδρομη οπου απομονωνει ο συμπλεκτης πιο μικρη ?? πχ αν η διαδρομη ειναι 5 εκατοστα πατηματος του πεταλιου ο συμπλεκτης απομωνωνει απο το πρωτο εκατοστο μεχρι λιγο πριν το τελος.. εγω θελω πχ να πιανει απο το δευτερο εκατοστο και να εχει φασμα 2 εκατοστα.. ωστε και τερμα να μην τον πατησω τον συμπλεκτη να απομωνωνει ..
πιστευω να εγινα κατανοητος .. τα εχω γραψει λιγο περιεργα αλλα δεν ξερω πως να το εξηγησω.. αν καποιος καταλαβε τι θελω να κανω και πιστευει οτι μπορει να το εξηγησει διαφορετικα και πιο κατανοητα ας το γραψει ..