μια βοηθεια
παιδια γεια σας,θελω βοηθεια...φορτωνω το κορολα με βαλιτζες ,μοντελο 1997 1.300 κυβικα και τρεια ατομα συνεπιβατες και οταν εχει το οδοστρωμα ελαφρα σαμαρακι το αυτοκινητο τερματιζει πισω και ακουω να ακουμπαει ,τερματιζουν τα αμορτισερ...πηγα σε εξουσυοδοτημενο το ανεβασαμε και μου ειπε οτι εχουν ταλαιπωρηθη πολυ γιατι εχουν σπασει και τα εσωτερικα λαστιχακια των αμορτισερ ( δεν θυμαμαι την ονομασια),οντως τα ειδα και εγω ..Μου ειπε για καγιαμπα μαζι με τσιμουχα ,καπακι αμορτισερ ,τσιμουχα και επιπλεον ελετηρια πισω για να ειναι πιο δυνατα τα αμορτισερ...τα επιπλεον ελατηρια εχουν χρεωση 85 ευρω........Ολα μαζι συνολο 586 ευρω,δεν εναι πολλα ρε παιδια??μετα ζητησα να αλλαξω και τον ιμαντα χρονισμου και και ρουλεμαντου,μαζι θα αφαιρεσουν και το καπακι γιατι χανω λιγο λαδι ,ιδρωνει δηλαδη και με φλαντζα,ταπα κεφαλης ροδελα καπακιου και κολα στεγανοποιησης μου ειπαν 420 ευρω,συνολο για ολα 1000 ευρω,...Το αυτοκιητο ειναι 1997 μοντελο με 185.οοο χιλιομετρα σε αριστηη κατασταση ,τα αμοσρτισερ ο προηγουμενος ιδιοκτητης που ειναι κ κουμπαρος μου με ολα τα σερβις σε τουοτα τα αμορτισερ τα μαμισια τα αλλαξε στα 90.οοο.....Μπορειτε να με βοηθησετε?¨???Εμπειριε σας?? εσεις τι εχετε βαλει και σε τι τιμη???Το αυτοκινητο θελω να το κρατησω το θελω ακομη για μια πενταετια τουλαχιστον σα βοηθητικο....ευχΑΡΙΣΤΩ πολυ παιδια
|