Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις... Πάει και εμένα το ντουλαπάκι... Μέσα στο ΣΚ θα κοιτάξω να κάνω τη πατέντα με το συρματάκι... Για να δούμε...
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
Ανδρέα,το έφτιαξες?
|
Παράθεση:
Όχι, δε πρόλαβα το ΣΚ... Το κοίταξα λίγο όμως και η πατέντα με το συρματάκι δε φαίνεται να είναι δύσκολη... Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, αυτό το ΣΚ που έρχεται θα κάτσω να το παλέψω λίγο...
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios
Που να προλάβει με τα γυαλίσματα και τα κερώματα.......
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
|
Παράθεση:
Ναι, ναι... Ενώ εάν θα έφτιαχνα το πορτάκι θα έπαιρνα και 2-3 άλογα...
|
Επειδή έχω μπλέξει με γκρινιάριδες τύπους, έκατσα το ΣΚ και το έφτιαξα το πορτάκι. Χρησιμοποίησα συνδετήρες, δύο τον αριθμό, για να κάνω τη πατέντα με το συρματάκι. Το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν τέλειο. Και λέω σχεδόν γιατί το ντουλαπάκι απλά δε κλείνει τελείως, μένει λιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο πιο έξω στη πάνω μεριά από εκεί που έπρεπε να ακουμπάει όταν κλείνει. Σα να μην έχει δηλαδή την ώθηση από το ελατήριο για να το σπρώξει μέχρι να κλείσει τελείως. Η διαφορά είναι απειροελάχιστη. Με τη πρώτη ευκαιρία να ξαναπροσπαθήσω, χρησιμοποιώντας πιο χοντρό συνδετήρα. Φωτό δεν έβγαλα γιατί ήμουν στο τρέξιμο με τις ετοιμασίες για το P.M.S. Θα βγάλω άμεσα και θα ανεβάσω...