Επειδη προσωπικα εχω φιλους και γνωστους που ψηφισαν χρυση αυγη περιττο να πω οτι μου λενε ολοι οτι το μετανιωσαν!!!! τους ψηφισαν ΧΩΡΙΣ να ξερουν τι ακριβως ειναι αυτοι, χωρις να ξερουν τι ειναι φασισμος, οτι ειναι νεοναζι και οτι αλλη νοοτροπια αυτοι εχουν, και τους ψηφισαν για εναν λογο!!!! για τους μεταναστατες!!!! οπως και πολυς αλλος κοσμος! η κατασταση στις περιοχες κοντα στο κεντρο και οχι μονο εχει φτασει σε τρελα επιπεδα!!! το πρωι παω στην δουλεια μου και πανε οι αραπινες να ανοιξουν το αμαξι να μπουν μεσα! ή μπαινουν ακομα και μπροστα! οι αλλοι στα φαναρια μας ζαλιζουν συνεχεια! στα σκουπιδια γινεται το αδιαχωρητο! μεχρι να ερθω σπιτι μου χωρις υπερβολη μετραω και 30 ατομα με καροτσακια λες και πανε σε σουπερ μαρκετ! εγω επειδη ξερω τι ειναι αυτοι δεν τους ψηφισα αλλα οι αλλοι καταλαβαινω γιατι το εκαναν! επισης σε πολυ κοσμο κακοφανηκε αυτη η ιστορια με το εγέρθητω! απο την χρυση αυγη εννοειτε 1.000.000 φορες οτι προτιμω Τσιπρα αν και δεν ψηφισα ουτε και αυτον! επισης οτι χωθηκε στην βουλη ενα φασιστικο ακροαριστερο κομμα δεν ειναι καθολου καλο! παντως ευχαριστηθηκα τον πατο που επιασε το ΠΑΣΟΚ και την μειωση της ΝΔ.
παλιοτερο βιντεο αλλα δειτε! δεν το γνωριζα !
http://www.youtube.com/watch?v=JtDKgz4loMk
για οσους δεν το ξερουν αν εχετε προβληματα με ξενους παιρνετε τηλ στη χρυση αυγη και καθαριζουν! ξερω ατομα που το εκαναν! και ναι γιαυτο και τους ψηφισαν μετα!!!! μεχρι και πηγαιναν με γιαγια συνοδεια στη τραπεζα για να παρει την συνταξη της! απιστευτο? αυτα τα ξερατε????