Αγορά μεταχειρισμένου Ε12 facelift
Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι μέλος αρκετό καιρό αν και δεν είμαι ακόμη κάτοχος του εν λόγω αυτοκινήτου.
Τα οικονομικά μου πήγαν στραβά τα τελευταία χρόνια, όμως στην πρώτη ευκαιρία όταν τα οικονομικά μου, το επιτρέψουν, θα προβώ στην αγορά ενός μεταχειρισμένου corolla (2005 και μετά ) (αν και είναι δελεαστική η ιδέα ενός μικρότερου ίσως Aygo το πολύ Yaris, παραμένω κολλημένος σε αυτό παρά το όποιο μεγαλύτερο κόστος λειτουργίας συγκριτικά με τα δυο παραπάνω).
Θα προτιμήσω αγορά από ιδιώτη, από εσάς θα ήθελα τη συμβουλή σας τι να ελέγξω αρχικά εγώ (πριν ακολουθήσει κάποιος πιο ειδικευμένος έλεγχος κάποιο συνεργείο).
Πέρα από τον κλασικό οπτικό έλεγχο αμαξώματος, συνήθως τι προβλήματα μπορούν να προκύψουν και που θα μπορέσω να εντοπίσω με έναν δικό μου έλεγχο; (Για μένα το κύριο είναι η μηχανή, πχ διαρροή λαδιών ή κάτι άλλο.)
Μετά τον δικό μου έλεγχο, υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να μπορώ να εμπιστευτώ με κλειστά μάτια για τη γνώμη του αν αξίζει να το αγοράσω ή αν είναι κομμάτια το αυτοκίνητο που είδα;
Τι γίνεται από τιμές για ένα έλεγχο;
PS. Άντε με το καλό και το αυτοκόλλητο του Club!!!
|