Προβλήματα με βροχή σε 4E-FTE
Από τότε που έγινε η μετροπή τόσο στο starlet gt, όσο και στην ΕΕ111 δεν είχα ποτέ την μόνωση στο καπό αλλά ούτε και την ποδιά κάτω από το μοτερ! τα προβλήματα μάλλον είναι γνωστά και σε άλλους με αυτό το μοτερ δλδ με την βροχή να καπνίζει το καπό!!! μελλοντικά παιζει λογω θερμοκρασιών να μας σκάσει και το χρώμα αν και δεν εχω πάθει ποτέ κάτι τέτοιο, και για την ποδιά από κάτω πάνε νερά στο ψυγείο, στο downpipe και εξάτμιση με αποτέλεσμα και από εκει να βγαινουν καπνοι αλλά το χειρότερο ειναι πως βρέχετε ο ιμάντας δυναμό και μου ριχνει την ταση συχνα-πυκνά από 13,5-14 volts ακόμα και στα 11!!! βεβαια με λιγο γκαζακι ή μονος του αφου σφυρίξει μετά επανέρχεται μέχρι το επομενο σημειο με πολλα νερα! για να μην συμβαινει αυτο πρέπει να πηγαινω με 10-20χλμ σε δρομο με νερα πλημμύρα! δεν ειναι ο ιμάντας το πρόβλημα γιατι και αλλαγμενος ειναι και καλα σφιγμένος! το προβλημα ειναι πως κατω απο το μοτερ δεν εχει ποδια σε κανένα σημείο!
Ερώτηση : Οσοι εχετε μετατροπη με 4E-FTE δεν έχετε ποδια κατω απο το μοτερ? εμενα βαριοταν ο μηχανικός να την ξαναβάλει και την πέταξε ή απλά δεν χωραει να κουμπωσει με αυτό το μοτερ και δεν την εχει κανεις? αν ειναι ετσι τι μπορώ να κανω να μην συμβαινει το προβλημα αυτό με το δυναμο? οποτε βρεχει πλημμυρα μου την δινει στα νεύρα!!!!
|