Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Λοιπον φιλε μου ωραια η κινηση για την δυναμομετρηση!
Τωρα οι καμπυλες σου ειναι οι φυσιολογικες για TS ,τα αλογα για μαμα καλα ειναι καθως και η ροπη σε φυσιολογικα πλαισια!
Αυτο που θελω εγω να σε ρωτησω ειναι σε τι δυναμομετρο πηγες!ΦΟΡΤΙΟΥ?Σαν το ΜΑΗΑ δηλαδη?Αυτο δεν ειναι ΜΑΗΑ βεβαια γι αυτο ρωταω τι μαρκα ηταν για να βγαλουμε μια ακρη ξερεις γιατι???
Γιατι σου βγαζει 127 αλογα ΤΡΟΧΟ και 62 αλογα απωλειες που τετοια μ@λ@κισμενα νουμερα στο ΤΡΟΧΟ μονο τα ΜΑΗΑ βγαζουν!!!
Βεβαια αυτο δεν εχει σημασια για σενα στο στροφαλο ,αφου μια χαρα εβγαλε και φανταζομαι αν θα κανεις βελτιωση ,θα πας στο ιδιο να δεις διαφορες και να το εχεις ως σημειο αναφορας!!!
Καλη συνεχεια και αν ξερεις τι μαρκα ηταν να μας πεις ,θα με βοηθουσες!
|
δε ξερω σε τι δυναμομετρο,και τι παιζει με τα δυναμομετρα,μιας και ειμαι αρκετα ασχετος,(τωρα μαθαινω)..σαν νουμερα για στροφαλο, μου φαινοντια ικανοποιητικα,για φ60 εξατμιση και bmc στο φιλτροκουτι...αλλα οταν καταλαβα, οτι τελικα τα 187 ειναι στροφαλο τα 127 ροδα, εψαχνα γκρεμο να το σκουντηξω,και αρχισα να μετανιωνω τη μετατροπη που εκανα...τι να πω...απογοητευτηκα λιγο....ειπα κ γω για μια στιγμη στη ζωη μου οτι εχω αλογα,αλλα............
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kourou
το δυναμομετρο λεγεται dimsport και ειναι με φρενα! ειναι αυτο που μετρησα και το δικο μου!
|
ο σενιορ κουρου ειναι γνωστης,και μαλλον ξερει περισοτερα ινφο για να σου πει....
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από zzt231gr
188 αλογα στροφαλο ειναι -13% αλογα στον τροχο!Δηλαδη το δυναμομετρο αυτο πρεπει να ειναι ειδικο για Lamborghini...τρακτερ!
|
λες??? εχω ενα φιλαρακι ποχει τετοιο τραχτερ,μηπως να το κανουμε ενα dyno run???