Κοιτα να δεις, εγω ειχα πεσει καποτε σε μια τεραστιαααααααα λακουβα με 5 ατομα μεσα στο αμαξι! στραβωσαν δεξια και οι 2 ζαντες και εγιναν τορνο. (οι παλιες μου), απο τοτε ειχα πισω αριστερα κανονικα -0.5 μοιρα και δεξια -1.5 μοιρα!!! επειδη δεν βρηκαμε τι ηταν, ειναι δυσκολο αλλωστε, μπορει νανε ακρο, αμορτισερ, top mount, ακομα και απο κατω ο βραχιονας, αναγκαστηκαμε να πειραξουμε τις πισω βιδες για να αλλαξουμε την camper! πισω πχ ειχε βιδα 12mm βαλαμε 10mm και ετσι μπορεις να αλλαζεις την camper! αλλαζουμε τις πανω βιδες ΟΧΙ τις κατω αλλιως θα γινει BMW!!!! παντως εγω τις εβαλα μονος μου και μετα εφευγα με τον κολο παντου!!! παω στον φιλο μου για ευθυγραμμιση και μου ριξε μερικες καντηλες! -3,5 μοιρες camper! ΛΟΛ!!!!
Δεν φοβαμε μηπως φυγουν οι βιδες ή ξεβιδωσουν δεν γινεται αυτο τοσο ευκολα, υπάρχει και η αλλη βιδα και κραταει πολυ καλα. Και στο συνεργειο σφιγγουν με αεροκλειδα. Για μπροστα εχει η toyota βιδες αλλα δεν ειναι καμπεροβιδες απλα βαζουν αντι 14mm σε 12mm!
Υποψην πως και οι καμπεροβιδες πχ της Whiteline που ειναι με εκεντρα και παλι ειναι μικροτερες στην διαμετρο! απλα στρεφοντας τες με το εκεντρο ρυθμιζουμε ποσες μοιρες θελουμε, μαλιστα μπορουμε να βαλουμε και πανω και κατω πετυχαινοντας ετσι απιστευτα νουμερα γωνιας camper!!!
δειτε το pdf εγκατάστασης για να καταλαβετε :
http://www.whiteline.com.au/docs/ins...uides/Z201.pdf