εχω ενα προβληματάκι με το ύψος στα φώτα. Επειδή έχω αλλάξει ελατήρια στα AGX (πριν ηταν χαμηλωμένο το αμάξι 3,5cm) και τώρα ειναι με μαμά υψος ελατηρια, τα μπροστινά από AE111 4A-GZE και τα πισω της ΕΕ111, η μουρη στεκεται ποιο ψηλά από το πισω μερος του αυτοκινητου, ενας μηχανικος που ειχε πει να κοψω στα μπροστινα μια σπείρα για να είσαι ισα αλλα δεν ήθελα να τα χαραμίσω! βεβαια μου εχουν πει πως και με τα μαμα της ΕΕ111 ετσι στεκεται και παλι! το θεμα ειναι πως ειδικα αν ειναι φορτωμενο το αμαξι πισω, γιατι παντα εχει μεσα ενα οριζοντιο 10ιντσο sub και ενισχυτη, τοτε προφανως η μουρη σηκωνεται και αλλο με αποτελεσμα τα φωτα μου να βαρανε αρκετα αμαξια στον μεσαιο καθρεπτη και στους πλαινους! ειδικα τα χαμηλα, οσα ειναι χαμηλωμένα και οταν ανεβαινω ανηφορες, ή ειμαι σε καπως ανηφορικους δρόμους! εγω βλεπω καλα δεν λεω αλλα δεν μου αρεσει να ενοχλει τους αλλους! παλι καλα που δεν εχω δυνατες λαμπες ή ακομα χειροτερα XENON!!! η ρυθμιση απο μεσα ειναι απο 0-5 και την εχω στο 5 δλδ τερμα κατω να κοιτανε δεν παει αλλο. Τι αλλο μπορω να κανω να τα φτιαξω να κοιτανε ποιο χαμηλά, ΧΩΡΙΣ να αλλαχτουν τα μπροστινα ελατηρια με κοντύτερα ή να τα κοψω? καμιά ιδεα κανεις?
Στην παρακάτω φωτο βλεπουμε την διαφορά μπρος-πισω.