με την μαμα τουρμπινα και μαμα πιεση εννοείς? αν ειναι ετσι μπορει ναι. Εξατμιση εχουμε ολοι ετσι και αλλιως υποχρεωτικα και φιλτροχοανη ή κατι αλλο και intercooler, μονο εγώ μαλλον εχω το μαμα κατεβασμενο μπροστα για διάφορους λόγους οπως το μηδενικό κοστος γιατί σωλήνες ανοξειδωτες ειχα στην δουλειά, ελαχιστο lag, δεν ήθελα να φαινεται, ευκολία τοποθέτησης από εμένα και φυσικά την πλακα που σπαω οταν αρκετοι ψαχνουν το intercooler που δεν φαινεται! ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
εχω ακουσει και το αλλο απο καποιους αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει, ειχαν passeo 5Ε 1500cc και εβαλαν μερη τοu 4EFTE και garett T25 αλλα επειδη ειχε μαμα σωθηκα το δουλευαν 0.4bar και εβγαζε ειπαν 170hp και οτι εκαιγε λιγοτερο απο 4E-FTE 150hp με Ct9 στα μαμα 0.7bar (με εξατμιση-φιλτρο).
Υ.Γ παράλληλο εννοείς κανονικό εγκέφαλο ή και το apexi S-AFC ? ααα και επειδη το εχω δοκιμασει το μαμα hi-low boost swith είναι μαπα, οταν δουλευει στα 0.4 για να τρεχουμε περισσοτερο σκιζουμε το μοτερ σε περισσοτερες στροφες και ετσι αντι να καιμε λιγοτερο καιμε περισσοτερο τελικα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 01-08-11 στις 21:37.
|