Γεια σας παιδια ! θα ηθελα λιγο μια μικρη βοηθεια στο προβλημα μου. Εχω ενα hatchback 2005 σπορ εκδοση 1.4 . Αλαξα ελατηρια αμορτισερ στα 15.000χμ περιπου αυτα που φοραει το TS μαμα σε εξουσιοδοτημενο καταστημα toyota. Ειδα καλητερα κρατηματα απο την αρχικη του κατασταση .Τωρα εχω περιπου 47.000χμ.Σε στροφες μπαινει ικανοποιητικα οχι τρελα βεβαια γιατι δεν ειναι και σκληρα (ευχαριστημενος) Η ιστορια αρχιζει τωρα , μια μερα το παω σε βουλκανιζατερ για ευθηγραμιση-ζυγοσταθμιση απο εκει και υστερα μετα απο λιγο καιρο χωρις να εχω δωσει βαση πηγαινοντας στο χωριο μου , αισθάνομαι σε στροφες, στο αυτοκινητο να μην εχω τον ελεγχο, να μην "ακουει" στριβω πλαγιαζει οχι πολυ, δεν το "νιωθω" και σε δευτερολεπτα¨πανω στην στροφη ακουει και σαν να θελει να πεταξει κωλο (sorry) (σαν να παταει η μια ροδα στην στροφη) παντα με καποια χλμ οχι υπερβολικα , ελπιζω να καταλαβατε λιγο απο την περιγραφη μου γιατι ειναι ενα συναισθημα εκεινη την ωρα που λιγο δυσκολα το περιγραφεις.Τωρα τι μπορει να ειναι να εχουν κανει πατατα στην ευθηγραμιση? Αλλαγη ελατηρια-αμορτισερ γιατι τα εχουν κλασει? (και δεν υπαρχει και φραγκο) Η ζεστη ? (χαζομαρα), ή απλα ετσι ηταν απο τον καιρο που τα εβαλα και δεν το ειχα καταλαβει και δεν το ειχα ζορισει και θα βρεθω σε κανα δαφνι . Συγνωμη αν σας κουρασα και σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας με εκτιμιση Αχιλλεας.